Denizli OSB Sanayicileri Bilgilendirmeye Devam Ediyor

DENIZLI – Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nden sanayide farkli sektördeki birçok firma “Enerji Izleme ve Enerji Kayiplarinin Tespiti” konulu seminerle bilgilendirildi.

Denizli OSB Sanayicileri Bilgilendirmeye Devam Ediyor


Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü (DOSB) ve enerji firmasi is birligi ile “Enerji Izleme ve Enerji Kayiplarinin Tespiti” konulu seminer Net Enerji yönetim kurulu baskani Güray Erden’in anlatimiyla tekstil sektörü basta olmak üzere farkli sektördeki birçok firmanin katilimiyla gerçeklesmistir. Seminerde deginilen konular, enerji verimliliginin önemi, net 0 konsepti, ülkemizde karbon emisyonu ve enerji verimliligi üzerine olusturulan yasal yapilar, ETS, ISO50001, Enerji Bakanligi ve tesvikleri, teknik yapilardan enerji etüdü, enerji verimliligi tanim ve tespiti, ölçüm, verimlilik konusunda yasanan problemler, izleme çözümlerinde donanim, yazilim, uzaktan enerji yönetimi ve net enerji örnek çalismalari yer aldi. Etkinlige katilan tüm firmalara özel hazirlanacak olan GAP (Enerji Kayiplarinin Tespiti) analizi ile mevcut profillerini inceleme, enerji verimliligi konusunda hedeflenebilir potansiyellerini görme imkani saglanmis olacak.

“Egitim ve seminerlerle sanayicilerimiz bilgilendiriliyor”

Bu dönemde enerjide dogru planlama ve enerji verimliliginin çok daha önemli hale geldiginin altini çizen Denizli Organize Sanayi Müdürü Ahmet Tas, “ Yil boyunca planladigimiz ve sik sik düzenledigimiz bu tarz egitim ve seminerlerle sanayicilerimizi bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyoruz. Günümüzde hem çevre ile alakali hem de ekonomik olarak büyük önem tasiyan enerji verimliligi konusunda düzenledigimiz bu seminere katilim gösteren tüm firmalara ve DOSB yönetimine emekleri için tesekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: İHA