Çankiri'da Daha Güvenli Ulasim Için Trafik Isiklarinda Düzenleme

Çankiri’da trafik yogunlugunun yasandigi kavsaklarda, ulasimin daha rahat ve güvenli saglanmasi amaciyla düzenlemeler yapildi.

Çankiri'da Daha Güvenli Ulasim Için Trafik Isiklarinda Düzenleme
Çankiri il merkezinde trafigin yogun oldugu ve kazalarin yasandigi güzergahlarda Karayollari ve Çankiri Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlemeler yapildi. Çankiri Devlet Hastanesine gitmek isteyen vatandaslarin ve hastaneye acil hasta tasiyan ambulanslarin trafik yogunlugundan olumsuz etkilenmesini önlemek için hastane kavsaginda saga dönüsler, ok isaretli trafik isigi ile düzenlenerek önemli bir rahatlama saglandi.

Haci Ali kavsaginda da anayol ile yan yollarin birlikte kullanilmasi sebebiyle yasanan yogunlukta dikkatsiz sürücülerin sebep oldugu kazalarin önlenmesi amaciyla da trafik isiklarinda düzenleme yapildi. Çankiri-Ankara istikametine giden anayolun isiklarinin, Valilik önünden gelen yan yolun isigi gibi algilanmamasi için isik yönünde düzenleme yapildi. Yapilan düzenleme ile yasanabilecek kazalarin aza indirilmesi hedefleniyor

Çankiri Valisi Firat Tasolar, gerekli çalismalari yürüten Çankiri Il Emniyet Müdürlügü, Karayollari Kastamonu 15. Bölge Müdürlügü ve Karayollari Çankiri 158. Sube Sefligi yetkililerine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA