Bilecik Valisi Sefik Aygöl Bozüyük'te Çesitli Ziyaretlerde Bulundu

Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Bilecik Valiligi görevine atanan Vali Sefik Aygöl Bozüyük’e gelerek çesitli ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Sefik Aygöl Bozüyük'te Çesitli Ziyaretlerde Bulundu
Bilecik Valisi Sefik Aygöl ilk olarak Bozüyük Ilçe Kaymakamligini ziyaret etti. Kaymakamliktaki görüsmelerin ardindan Kaymakam Adem Öztürk ile birlikte Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Sefik Aygöl burada Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu ile bir araya geldi. Baskan Bakkalcioglu görüsmede Vali Aygöl’e Bozüyük’te 2019’dan bu zamana kadar yapilan ücretsiz su projesinden Boztram nostaljik tramvay projesine, Cansuyu projesinden gündüz çocuk bakim ve oyun evi projesine kadar pek çok yatirim, vizyon projeler, Sosyal ve Kültürel projeler hakkinda sunum esliginde bilgi verdi. Belediyedeki görüsmelerin sonunda Baskan Bakkalcioglu Vali Aygöl’e ilçeye göstermis oldugu ilgi ve alaka nedeni ile tesekkür ederek, plaket ve hediye takdiminde bulundu. Bilecik Valisi Sefik Aygöl’de Baskan Bakkalcioglu’na göstermis oldugu misafirperverlik nedeni ile tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Belediye ziyaretinin ardindan Vali Aygöl, Kaymakam Öztürk ve Baskan Bakkalcioglu ile birlikte Halk Egitim Merkezi toplanti salonunda yapilan mahalle ve köy muhtarlari toplantisina katildi.

Muhtarlarin istek ve sorunlarini dinleyen Vali Aygöl “memleketimiz için yapilan istekleri titizlikle takip edecegiz” dedi.

Programin devaminda Vali Aygöl beraberindeki Kaymakam Öztürk ve Belediye Baskani Bakkalcioglu ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasi’ni ziyaret ederek oda yöneticileri ile bir araya geldi. Vali Aygöl burada yapilan görüsmelerin ardindan ise ilçede yapilan yatirimlari gezerek incelemelerde bulundu. Haci Bektasi Veli Kültür Merkezi(Cemevi)’ni, yeni yapilan Kapali Spor Salonu’nu ve Bozüyük Yatili Bölge Hafizlik Kiz Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Vali Aygöl buralarda incelemelerde bulunarak gençlerle görüstü. Daha sonra 4 Eylül Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Nejat Ferit Eczacibasi Ilkokulu’nu ziyaret eden Vali Aygöl, beraberindeki Kaymakam Öztürk ve Baskan Bakkalcioglu ile birlikte okulda incelemelerde bulunarak okul müdürü ve ögretmenlerle görüstü. Bilecik Valisi Aygöl Bozüyük’te son olarak Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gaziler Günü Programina katildi.

Kaynak: İHA