Kütahya OSB'de Tavla Turnuvasi Heyecani

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatirimcilarinin renkli bulusmasi, 2. Geleneksel Tavla Turnuvasi ile basladi.

Kütahya OSB'de Tavla Turnuvasi Heyecani
Is dünyasinin yogun temposundan biraz uzaklasarak dostluk ve rekabet dolu anlar yasayan katilimcilar, turnuvanin ilk maçlarini büyük bir heyecanla gerçeklestirdi.

Açilis konusmasini gerçeklestiren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, etkinligin önemine vurgu yaparak, "Bugün burada is dünyasinin farkli sektörlerinden gelen dostlarimizi bir araya getirerek, is dünyasinin rutininden siyrilip dostluk ve rekabeti bir arada yasatmak istedik. Bu yil ikincisini gerçeklestirdigimiz bu turnuva, sadece bir mücadele degil. Hem güzel hatiralar biriktiriyoruz, hem de is iliskilerimizi güçlendiriyoruz. Bu tarz etkinlikler, Sanayi Bölgesi yatirimcilarimizin bir araya gelmesi ve sosyal baglarin güçlenmesi açisindan da büyük bir anlam tasiyor" ifadelerine yer verdi.

Katilimcilar arasinda dostluk ve is iliskilerinin güçlenmesi için büyük bir firsat sunan organizasyon, ayni zamanda keyifli anlarin yasanmasina da vesile oldu.

Tavlalarin basina geçen katilimcilar, hem rekabetin tadini çikardi hem de sektörler ile ilgili fikir alisverisinde bulundu. Turnuva boyunca dostluk, isbirligi ve rekabetin iç içe geçtigi anlar yasanmaya devam edecek. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde ikincisi düzenlenen etkinlik, is dünyasi temsilcilerine isin yani sira sosyal etkilesim için de bir platform sunuyor.
Kaynak: İHA