Seyhan Belediye Baskani Akay Açiklamasi 'Yasanabilir Bir Seyhan Için Çalisiyoruz'

Seyhan’i her alanda üreten, tasarruf eden bir belediye haline getirerek; hizmetleri ihtiyaç önceligine göre planlayip, kaynaklarin en dogru sekilde kullanilmasini saglayan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, daha çagdas ve yasanabilir bir kent hedefinde muhtarlarla birlikte yogun bir mesai harcamaya devam ediyor.

Seyhan Belediye Baskani Akay Açiklamasi 'Yasanabilir Bir Seyhan Için Çalisiyoruz'
Baskan yardimcilari ve birim müdürleriyle birlikte her gün birden fazla farkli mahallede muhtarlarla vatandaslarla bulusan Baskan Akay, verilen hizmetleri denetleyip, uygulanacak yeni projelerin de planlamasini yapiyor.

Mithatpasa, Baris ve Ismetpasa Mahalle muhtarlariyla bulusan Akay, muhtarlardan mahallelerin ihtiyaçlari ve eksiklikleri hakkinda bilgiler aldiktan sonra, esnaf ziyaretleri yapti.

Esnafa hayirli isler dileyen Baskan Akay, belediye hizmet alanlarinda süren çalismalari incelerken, yeni yapilacak projeler hakkinda muhtarlarin ve mahalle sakinlerinin görüslerini aldi.

Projelerin uygulanabilecegi yerlerle ilgili kesif çalismalarinda da bulunan Baskan Akay, devam eden asfalt serim çalismalarini da denetledi, mesai arkadaslarina kolayliklar diledi.

Seyhan Belediyesi’nin verdigi hizmetlerden dolayi muhtarlar ve vatandaslar Baskan Akay’a tesekkür ederken, Akay, “Seyhan Belediyesi olarak halkimiza hizmet için variz. Tüm imkanlarimizla halkimizin her tür ihtiyaci için görevimizin basindayiz. Seyhan ve Seyhanli hemserilerimiz her seyin en iyisine, en güzeline layik. Daha çagdas, daha yasanabilir bir Seyhan’i hep birlikte insa edip, kentimizi hep birlikte gelecege tasiyacagiz” dedi.

Kaynak: İHA