Aile Kavgasinda Silahlar Konustu Açiklamasi Olaya Müdahale Eden Polis Omzundan Yaralandi

Tekirdag’da aile fertleri arasinda çikan kavgada silahlar konustu. Kavgaya müdahale eden bir polis memuru, omzundan vurularak yaralandi.

Aile Kavgasinda Silahlar Konustu Açiklamasi Olaya Müdahale Eden Polis Omzundan Yaralandi
Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy ilçesi Fevzipasa Mahallesi Saçi Sokak’ta 4 katli bir binada yasayan Aydin G. ve esi Nazan G. arasinda çikan kavgaya ogullari Dogan G. de dahil olunca kavga büyüdü. Anne ve babasi kavga ettigi esnada silahina davranan Dogan G, etrafa kursun yagdirdi. Mahalle sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesine sinirlenen aile bireyleri polislere saldirinca biber gazi ile müdahale edildi.

Polis memuru omzundan yaralandi

Polis memurlari, ikna çabalarina ragmen sakinlesmeyen ve kendilerine de saldiran aile üyelerini biber gazi ile müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Baba Aydin G., anne Nazan G, ogullari Dogan G. ve esi Sinem G., polis ekiplerince gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Müdahale esnasinda omzundan yaralanan bir polis memuru ise tedavisi yapilmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Olayla ilgili çok yönlü sorusturma baslatildi

Olay sirasinda biber gazindan etkilenen hamile bir kadin da 112 Acil Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri yaptiklari incelemede çok sayida bos kovan bulurken, olay sirasinda ateslendigi düsünülen bir kuru siki tabanca da kovanlar ile birlikte incelenmek üzere muhafaza altinda alindi.

Olayla ilgili çok yönlü sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA