Kadiköy'de Polise Direnen Sürücü Gözaltina Alindi

Kadiköy’de sahilyolu üzerinde seyreden iki otomobil sürücüsünün arasinda baslayan yol verme tartismasi, büyüyerek aracin arka camini kirmaya kadar vardi. Alkollü oldugu iddia edilen sürücüyü polis, kontrol cihazina üflemedigi için gözaltina aldi.



Olay, saat 03.00 siralarinda Caddebostan üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 34 FGG 025 plakali otomobil sürücüsü Aydin Kaya ile 34 SV 6058 plakali otomobil sürücüsü Can Aksahin yol verme meselesi yüzünden tartismaya basladi.

Tartismanin kisa sürede alevlenmesi üzerine otomobillerini saga çeken sürücüler birbiriyle yüz yüze tartismaya basladi.



Aydin Kaya’nin iddiasina göre, Can Aksahin ile tartisirken trafik isiklarinda tanimadigi kisilerin otomobiline saldirmasi sonucu otomobilinin arka cami kirildi. Can Aksahin ise avukat oldugunu belirterek Kaya’nin yolda kontrolsüzce seyrettigini ve kiz arkadasi yaninda olmasina ragmen küfürler savurdugunu savundu.

Aydin Kaya polisin alkol testi için uzattigi kontrol cihazina üflememesi ve kendinin magdur oldugunu tekrar tekrar dile getirmesi sonucu polis Aydin Kaya’yi gözaltina aldi. Bostanci polis karakoluna götürülen Kaya hakkinda yasal islem baslatildi.
Kaynak: İHA