Sultangazi'de Genç Kiza Kaldirim Tasli Saldiriya 2 Tutuklama

Sultangazi’de kaldirim tasi atip lise ögrencisi genç kizi yüzünden yaralayan süpheli ve beraberindeki 1 kisi tutuklandi.

Sultangazi Eski Habipler Mahallesi’nde 7 Eylül günü saat 15.30 siralarinda 10. sinif ögrencisi M.N.K isimli kiz, okul kitaplarini almak için evden çikarak bir arkadasiyla bulusmus, okulun yanindaki bir parkta oturan genç kiz ve arkadasinin yanlarina gelen bir grup erkek sözlü tacizde bulunmustu. Ç.I. isimli genç, M.N.K. ve arkadasini rahatsiz eden grubu uyarip tepki göstermisti. Bunun üzerine çikan kavgada darp edilen Ç.I. kiz arkadaslarini alarak olay yerinden uzaklasmis, peslerini birakmayan grup çagirdiklari arkadaslariyla beraber takip ettikleri gençlerin önünü tekrar keserek darp etmisti. O esnada gruptan birinin firlattigi kaldirim tasi M.N.K’nin yüzüne gelmis, 5 disi kirilan genç kiz hastaneye kaldirilmisti. Genç kizin yüzüne ve tartisma sirasinda yaralanan Ç.I.’nin kesilen kulagina dikis atilmisti.

Süpheli ve beraberindeki 1 kisi tutuklandi

Istanbul Emniyet Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismada, kaldirim tasini firlatan O.A.A. yakalanarak gözaltina alinmis, yapilan incelemede O.A.A’nin M.N.K. ve Ç.I. ile ayni okulda egitim gördügü belirlenmisti. Süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan ‘kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edilmisti. Öte yandan olaya karisan bir kisinin daha gözaltina alinarak adliyeye sevk edildigi ögrenildi. Iki süpheli de sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA