Servisçiler Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Yarali

Samsun’un Bafra ilçesinde egitim-ögretim yilinin ilk gününde servisçiler arasinda sokak ortasinda yasanan silahli çatismada 1 kisi yaralandi.

Servisçiler Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Yarali
Olay, Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.V. ve O.V. 55 C 5325 plakali minibüsle, daha önce aralarinda ‘servis tasimaciligi’ meselesi yüzünden tartisma yasanan Levent A.’nin is yeri önüne geldi. Burada is yerine silahla ates edilerek saldiri yapildi. Is yerinden buna karsilik verilmesi üzere silahli çatisma çikti.

Olay yerinden minibüs ile kaçmaya çalisan Ö.V. ve O.V., is yeri sahibinin 17 FF 555 plakali otomobiline çarpti. Çikan çatismada yaralanan O.V. Bafra Devlet Hastanesine kaldirildi. Ö.V. ise olay yerinden yaya olarak kaçti.

25 adet kovan bulundu, araçlar zarar gördü

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptigi incelemede olay yerinde 25 adet bos kovan bulundu. Çok sayida park halindeki araca kursun isabet etti. Sans eseri kursunlar cadde üzerinde bulunan vatandasa isabet etmedi. Kaçan sahsi yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatti.

Olaya ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA