Mamak'in Kütüphane Müdavimleri YKS'de Basari Getirdi

Ankara’nin Mamak Belediyesi kütüphanelerinde çalisarak YKS’de basarili olan gençler, Mamak Belediye Baskani Murat Köse ile bulustu.

Mamak'in Kütüphane Müdavimleri YKS'de Basari Getirdi
Mamak Belediyesi dördü bebek kütüphanesi olmak üzere 22 kütüphane ile Mamakli gençlerin hizmetinde. Ilçenin dört bir yaninda açilan kütüphaneler ögrencilerin ders çalismalari ve verimli zaman geçirmeleri için insa edildi. Modern yapilari, kullanisli derslik ve çalisma alanlari ile kütüphaneler Mamakli gençlerin ugrak noktasi haline geldi.

Üniversite sinavina hazirlik yapan birçok genç Mamak Belediyesi kütüphanelerine üye oldu. Buralarda çalisma firsati yakalayan gençler, böylece geleceklerini sekillendirerek kendilerine yeni kapilar açabildi.

“Kütüphaneler sizin eviniz”

Mamak Belediye Baskani Murat Köse “Biz 174 proje yaptik. Bu projeler içinde hiç kuskusuz en önde olan kütüphanelerimiz. Sizin hazirlanmaniza, çalismaniza küçük de olsa bir katki verebildiysek ne mutlu bize. Siz Mamak’in gençlerisiniz, Mamak’in gelecegisiniz, Türkiye’nin gelecegisiniz. Mamak sizin eviniz, kütüphaneler sizin eviniz” dedi.

Baskan Murat Köse, “Üniversite sinavinda basarili olan gençlerimizi kutluyorum. ‘Kütüphane Dostu Belediye’ ödüllü Mamak’imiz çok sükür emeklerinin karsiligini aliyor. Ilçemizin dört bir yaninda açtigimiz kütüphaneler tam kapasite doluluk orani ile hizmet veriyor. Mamak’ta birçok gencimizin kütüphanelerimize üyelikleri mevcut. Ben kütüphanelerimizde çalisarak hedeflerine ulasan gençlerimizi tebrik ediyorum. Mamak Belediyesi kütüphaneleri iste bunun için var” diye konustu.

Mamak Belediyesi açtigi kütüphanelerle Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan yilin “Kütüphane Dostu Belediyesi” ödülüne layik görülmüstü.
Kaynak: İHA