Hizini Alamayan Otomobil Önce Eczaneye Sonra Dönerci Dükkanina Daldi

Antalya’da kontrolden çikan otomobil, eczaneye ve yaninda bulunan dönerci dükkanina daldi. Sürücü yarali olarak hastaneye kaldirilirken, dükkanlarin kapali olmasi faciayi önledi. Olay ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Hizini Alamayan Otomobil Önce Eczaneye Sonra Dönerci Dükkanina Daldi
Olay, Muratpasa ilçesi, Sirinyali Mahallesi, 1488 sokak üzerinde meydana geldi. Azami hiz sinirinin 70 kilometre oldugu ana yolda viraji alamayarak direksiyon hâkimiyetini kaybeden 07 ADU 223 plakali otomobilin sürücüsü Fatih K. (25), cadde üzerinde bulunan eczaneye, ardindan da hemen yanindaki dönerci dükkanina daldi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, araçtan yarali olarak çikarilan Fatih K.’nin durumunun iyi oldugu, tedavisi yapilmak üzere hastaneye kaldirildigi bildirildi.

Pazar günü nedeniyle is yerlerinin kapali olmasi ise faciayi önledi

“Burada sürekli bir kaza var”

Kazanin meydana geldigi eczanenin üzerinde bulunan apartmanda yasayan Isik Aslihan, cadde üzerinde sürekli kazalarin meydana geldigini aktararak, “Her cumartesi-pazar bizim burada muhakkak bir kaza oluyor. Bu caddede önceden 50 kilometre hiz siniri varken simdi 70 kilometreye çikartildi. Genellikle sürat yapiyorlar ve kaza oluyor. Öyle kazalara sahit olduk ki araç içinde sikisanlari itfaiyenin çikarttigi kazalar gördük. Bununla ilgili tedbir nasil alinir bilmiyorum. Yukaridaki noktadan isik kirmizdan yesile döndügü anda gaza basiyorlar ve süratli sekilde geldikleri için viraji alamiyorlar. Alamadiklari zaman da eczaneye, duraga ya da binaya giriyorlar. Ben olay sirasinda evdeydim ve gürültüyü duydugumda disariya kostum, gördük ki eczaneyi perisan etmis ve yandaki dönerciye girmis” seklinde konustu.

Kaynak: İHA