Edirne'deki Katliam Gibi Kazanin Taniklari Konustu Açiklamasi 'Patlama Sesiyle Kaza Oldu'

Edirne’de 2 kisinin hayatini kaybettigi, 35 kisinin yaralandigi zincirleme trafik kazasina karisan vatandaslarin ifadeleri ortaya çikti. Kazaya karisan vatandaslarin ifadelerine göre yoldan yükselen alevler ve dumanlar beraberinde kazayi getirdi.

Edirne-Kirklareli yolu üzerinde 2 kisinin ölümüne, 35 kisinin yaralanmasina neden olan zincirleme trafik kazasinda, kazaya karisan sürücülerin ifadeleri ortaya çikti. Patlama seslerinin art arda yükseldigi kazada her iki yönde de araçlar birbirine girerken, kaza sonrasi kaydedilen görüntüler durumun vehametini ortaya çikardi.

12 aracin birbirine girdigi zincirleme kazaya karisan vatandaslardan Serkan Gümüs, "Tekirdag istikametinden Edirne’ye dogru gidiyorduk. Çok yogun, çok fazla bir duman vardi. O sirada esim videoya çekiyordu, bulutlarda çok degisik görüntü vardi. Ileri dogru gelirken çok hafif dumandan, üç seferde çok yogun bir dumana geldi. Alevler vardi sag tarafta gördügüm. Bir patlama sesi geldi, kaza sesi. Ikinciyi duydum, üçüncüyü duydum. Zaten birinci patlamada ben frene asildim. Sonra arkadan vurdum birine de, çok kötüydü. Bu alevler sarmisti çift tarafli. Buradan sonra orada kaza oldu. Cehennem gibiydi, çok kötü bir durumdu. Allah beterinden korusun. Arkadan arabalar gelse daha vahim bir durum da olabilirdi, çok kötü olabilirdi. Geçmis olsun" dedi.

Kaynak: İHA