Yegenini Darp Ettigini Iddia Ettigi Esini Tabancayla Yaralayan Dayi Uyusturucu Ile Yakalandi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde yegenini darp ettigini iddia ettigi esini, tabancayla agir yaralayan dayi 38 gün sonra uyusturucu ile yakalandi. Gözaltina alindiktan sonra "Aile içi olaylar yüzünden ates ettim. Pismanim." diyen süpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yegenini Darp Ettigini Iddia Ettigi Esini Tabancayla Yaralayan Dayi Uyusturucu Ile Yakalandi


Olay, 28 Haziran’da Ertugrulgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklasik bir hafta önce iddiaya göre yegeni Leyla D’nin, esi Kenan D. tarafindan darp edildigini ögrenen Resul T., bu duruma sinirlendi. Aksam saatlerinde Kenan D’nin arkadasi Volkan D’nin kullandigi 16 AZD 671 plakali otomobille Sezgin Sokak’taki evinin önünden geçtigini gören Resul T, elindeki tabancayla arca ates açti. Kursunlardan biri Kenan D.’nin bacagina isabet ederken, diger kursunlar otomobilin sag arka lastigine ve kapilarina geldi. Kenan D.’nin yaralandigini gören arkadasi Volkan D., patlayan lastigine ragmen arkadasini Inegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yapilan ilk müdahalenin ardindan hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilen Kenan D., Bursa Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

38 gün sonra uyusturucu ile yakalandi

Günlerdir aranan Resul T., dün aksam motosiklet ile giderken polisin ’dur’ ihtarina uymayip kaçarken yakalandi. Kimlik sorgusu yapilmak istenen sahis bekçilere mukavemet gösterince olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ekipler tarafindan etkisiz hale getirilen Resul T’nin üzerinde suç aleti tabanca ile 12 gram metamfetamin uyusturucu maddesi ele geçirildi. Sahsin kullandigi motosikletin ise sase numarasinin kazindigini tespit eden trafik ekipleri motosikleti çalinti süphesiyle otoparka çektirdi. Sorgulamasi tamamlanan Resul T., adam öldürmeye tesebbüs ve uyusturucu ticareti suçundan adliyeye sevk edildi. Ifadesinde "Aile içi olaylar yüzünden ates ettim. Pismanim" dedigi ögrenilen süpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA