Afyonkarahisar'da Dairede Patlama Meydana Geldi, Mahalleli Korkudan Sokaga Döküldü

Afyonkarahisar’da 4 katli binanin giris katindaki dairede yasanan patlamada 1 kisi yaralandi. Kulaklari sagir eden ve çevredeki binalarda deprem etkisi yapan patlama sonrasi mahalleli korkudan sokaga döküldü.

Afyonkarahisar'da Dairede Patlama Meydana Geldi, Mahalleli Korkudan Sokaga Döküldü


Olay, kent merkezi Yarenler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 katli bir binanin giris katindaki dairede patlama yasandi. Kulaklari sagir eden ve çevredeki binalarda deprem etkisi olusturan patlamanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis, 112 Acil servis ve dogalgaz dagitim sirketi ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler patlamada evin içerisinde bulunan G.P.’yi ambulans ile hastaneye kaldirdi. Ardindan eve giren ekipler duvarlarin yikildigi patlamanin neden kaynaklandigini belirlemek için inceleme yapti. Ilk verilere göre patlamanin dogalgaz kaynakli olmadigi tespit edilirken, bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanlari ise detayli bir inceleme yapti.

Komsular deprem oldugunu düsünüp sokaga çikti

Amatör kameralar ile çekilen görüntülerde dairenin oda duvarlarinin yikilmasi ve birçok pencere caminin dagilmasi ise yasanan patlamanin siddetini gözler önüne serdi. Olayda kafes içerisinde bulunan 3 muhabbet kusu ise zarar görmedi.

Patlamanin yasandigi dairenin yanindaki binalarda oturanlar ise çok siddetli bir ses duyduklarini ve deprem oldugunu düsünerek disari çiktiklarini açikladi.

Kaynak: İHA