Pursaklar'da Karadeniz Rüzgari Esti

Pursaklar Belediyesi tarafindan düzenlenen yaz konserlerinde ünlü sarkici Ekin Uzunlar’in Karadeniz sarkilariyla vatandaslar unutulmaz anlar yasadi.

Pursaklar'da Karadeniz Rüzgari Esti
Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaslara müzik dolu günler yasatmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi önünde gerçeklestirilen konserde Ekin Uzunlar, muhtesem sahne performansi ve sevilen sarkilariyla alani tika basa dolduran vatandaslara unutulmaz bir gece yasatti. Sevilen sarkilarini kemençesi esliginde seslendiren Uzunlar’a hayranlari da eslik etti.

“Ekin Uzunlar’in sahne performansi ile biraraya gelen hemsehrilerimizin uyumu muhtesemdi’’

Pursaklar’da vatandaslarin Ekin Uzunlar konseri ile unutulmaz bir yaz aksamini daha geride biraktigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Ekin Uzunlar’in sahne performansi ile bir araya gelen hemserilerimizin uyumu muhtesemdi. Göstermis oldugu üstün performansla ilçemizi costuran Ekin Uzunlar’a ve yogun katilim gösteren tüm hemsehrilerimize çok tesekkür ediyorum. Vatandaslarimizi kültür ve sanat etkinlikleriyle bulusturmaya, ilçemizin kültürel zenginligini ortaya çikarmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA