MHP Aliaga'da Nuray Aydemir Güven Tazeledi

MHP Aliaga Ilçe Baskanliginin 14. Olagan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimi mevcut Baskan Nuray Aydemir kazanarak güven tazeledi.

MHP Aliaga'da Nuray Aydemir Güven Tazeledi


MHP Aliaga Ilçe Baskanliginin 14. Olagan Kongresi, halk egitim merkezinde gerçeklestirildi.

Saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan kongrede Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar oy birligi ile Divan Baskani seçildi. Baskan Acar, yaptigi konusmada, 2014 yilindan itibaren Aliaga halkinin takdiri ile yerel yönetimde iktidara geldiklerini, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlari ile üretken belediyecilik anlayisiyla Aliaga’ya hizmet etme gayretinde olduklarini belirterek söyle konustu:

"Elimizden geldigince hizmet etmeye çalistik, takdir milletimizindir. Aliaga’mizda genel baskanimizin üretken belediyecilik anlayisini sergileme gayreti içerisindeyiz. Izmir’de de bu noktada tek örnek olma sorumluluguna sahibiz. Bununla ilgili de tüm ekip arkadaslarimla birlikte umarim layik olabilmisimdir. 2024 yilinda yerel seçimlerimiz olacak. Orada da en iyi sekilde temsil etme gayretimiz olacak. Basta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Basbug’umuz Alparslan Türkes’i ve tüm ülkücü sehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.”

“Haklarinizi helal edin”

Acar’in ardindan ilçe baskan adayi olarak konusma yapan MHP Aliaga Ilçe Baskani Nuray Aydemir, ilçe binasinin yenilenmesinin kendi dönemine nasip oldugunu belirterek, “Merhum esimin yönetim kadrosu ile 15 Subat 2022 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Aliaga Ilçe Baskani olarak atandim. Aliaga MHP’de ilk kadin ilçe baskani olarak görevimi bugüne kadar, degerli yönetim kadromla yüz aki ile tamamlamis bulunuyor ve yeni bir dönemde aday olarak karsinizda bulunuyorum. Allah utandirmasin. Hepinizin de bildigi gibi teskilatimizin en önemli ihtiyaçlarindan biri olan mülkiyeti MHP’ye, kullanim hakki aziz Türk milletine adanmis teskilat binamizin hatiralar ve anilarla dolu ama bir o kadarda yipranmis olan yapisini yenilemek, Basbug’umuz Alparslan Türkes, aziz sehitlerimiz, merhum esim Abdurrahim Aydemir’in ve ülkü yolunda er olup ahirete intikal etmis tüm dava arkadaslarimin ruhlari hayrina bizlere nasip olmustur. Bu ugurda emegi, zamani, fikri ve maddiyati ile desteklerini bizden esirgemeyen, derdimiz ile hüzünlenen sevincimiz ile sevinçlenen herkese tesekkür ediyor, tadilat esnasinda teskilatimizdan uzak kalan dava arkadaslarimdan haklarini helal etmelerini istiyorum.” dedi.



“Teskilatimizin her ferdi ile çalismaya devam ediyoruz”

Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nin basarilarinin göz doldurdugunu söyleyen Aydemir, "14 Mayis 2023’te gerçeklesen Cumhurbaskanligi ve milletvekili seçimlerinde ülkemiz genelinde Cumhur Ittifaki’nin basarilari göz doldurmus, ülkücü hareketin ülkemizde aksiyoner yönü ile dar bogazlarin çözüm odagi oldugu bir kez daha kanitlanmistir. 31 Mart 2024 tarihinde yapilmasi planlanan yerel yönetimler idari seçimlerine çok az bir süre kalmisken, hazirliklarimiz son hizi ile devam etmektedir. Kongre sürecimizin akabinde kuzeyin parlayan yildizi olan Aliaga’mizin gönderinde üç hilal sancagimizi tekrar dalgalandirmak, Izmir büyük sehir duvarlarina sehidimiz Firat Yilmaz Çakiroglu’nun ismini kazimak için teskilatimizin her ferdi ile var gücümüz ile çalisiyoruz. 15 Subat 2022’den bu yana yapmak istedigimiz ama yapmaya süremizin yetmedigi, ulasamadigimiz ve zaman darligindan kisa tutmak zorunda kaldigimiz çalismalarin devami, ülkemize ve Aliaga’miza hizmetlerimizin sürdürebilirliginin saglanmasi, Türk milletine ve aziz sehitlerimize verdigimiz ama kisa sure içerisinde yetistirdigimiz tüm sözlerimizin tutulmasi adina hizmet etmekle seref duydugum, MHP Aliaga ilçe Baskanligindaki adaylik sürecinde desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandi.

“Kongre sürecimiz partimizin milli stratejisine güç katacak”

MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin ise yaptigi konusmasinda “Milliyetçi hareket, Türk milletinin önüne set çekmeye, büyük Türkiye idealimizi durdurmaya çalisan, dis güçler ve içerideki is birlikçilerin oyunlarini bozmaya devam edecektir. Büyük Atatürk’ün veciz ifadesiyle bu memleket, tarihte Türk’tü, hâlde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yasayamaya devam edecektir. Milliyetçi harekete mensup her fert ise kararli, sabirli ve inançli destegini partisinden esirgemeyerek çelik iradesiyle partisine, davasina dün oldugu gibi bugün de sahip çikmayi sürdürecektir. Inaniyorum ki, kongre sürecimiz partimizin hakli ve tarihi mücadelesine, milli stratejisine güç katacaktir. Her birimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak azimle çalismayi sürdürecegiz. Türk seçim tarihinde hiç karsilasmadigimiz kadar saldiriya, satasmaya, algi oyunlarina, operasyonlara ragmen sancagimizi yere düsürmedik, düsürmeyecegiz. Dava ve siyaset onurumuza leke sürdürmedik, bundan sonra da ayni olgunluk ve cesaretle davamiza hizmet etmeye devam edecegiz. Ilçe kongrelerimiz bu ülküdaslik ve millete hizmet sevdasi içinde kardeslik havasinda geçecek, saflarimizi siklastiracagiz, karsilikli sevgi ve saygiyla geçmisimize yakisan bir olgunlukla tamamlayacagiz.” ifadelerini kullandi.

“Aliaga’da basardigimizi Izmir’in birçok yerinde basaracagiz”

MHP’de kongre sürecinin coskuyla geçtigini söyleyen MHP Izmir Milletvekili Tamer Osmanagaoglu da yapmis oldugu konusmada, “Mensubu olmakla gurur duydugumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinin gerçeklestirilmesinin heyecanini yasiyoruz. Gittigimiz her yer de sicaklara ragmen salonlarimiz tiklim tiklim doluydu. Önümüzdeki hafta diger ilçelerimizin kongrelerini bitirerek ve Izmir büyük kongremizde yaparak Izmir’deki kongre sürecimizi bitirmis olacagiz. Sonrasinda odaklanmamiz gereken en önemli seylerden birisi 2024 Mart Yerel Seçimleri için durmadan ve ara vermeden çalismak. Aliaga’da basardigimizi Izmir’in birçok yerinde basarmak için mücadelemize devam edecegimizden hiç süphem yok. Aliaga Belediye Baskani’mizin yaptiklari ile sadece Aliaga’daki arkadaslarimiz övünmüyor. Izmir’deki birçok ülküdasimiz da Aliaga Belediyesi’nin yaptiklari ile gurur duyuyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde sadece Aliaga’da degil en az 5 ilçemizde de belediyecilikte destan yazacagimiz bir dönem olsun diyorum. Kongremizin hayirlara vesile olmasini diliyorum.” diye konustu.

Kongrede oy kullanan 172 delegenin tamaminin oyunu alan Nuray Aydemir, yeniden MHP Aliaga Ilçe Baskanligina seçildi.
Kaynak: İHA