Jandarma Genel Komutanligi Bandosu Kirikkale'de Vatandaslar Için Sahne Aldi

Kirikkale’de sahne alan Jandarma Genel Komutanligi Bandosu, seslendirdigi popüler sarki ve türküler ile vatandaslara eglenceli dakikalar yasatti.

Jandarma Genel Komutanligi Bandosu Kirikkale'de Vatandaslar Için Sahne Aldi


Jandarma Genel Komutanligi Bandosu, Yahsihan ilçesindeki bir alisveris merkezinde konser verdi. Yaklasik bir saat süren konserde, popüler sarki ve türküler seslendirildi, vatandaslardan yogun ilgi gördü. Yahsihan Belediye Baskani Osman Türkyilmaz, IHA muhabirine yaptigi açiklamada, Içisleri Bakanligi Jandarma Genel Komutanligi bando takiminin vatandaslara eglenceli dakikalar yasattigini söyledi.

Hava sicakliklarindan dolayi insanlarin evlerde bunaldigini ve daha çok serin ortamlarda bulundugunu ifade eden Türkyilmaz, "Havalar çok sicak 42, 43, 44 dereceleri buldu. Insanlar evlerinde sikildi. Içisleri Bakanligi Jandarma Genel Komutanligi bando takimi ve orkestrasi ilçemizi senlendirdi. Vatandaslar çok memnun, epeydir ilçemizde sosyal etkinlikler devam ediyor. Insanlar çok coskulu ve mutlu. Içisleri Bakanligi Jandarma Genel Komutanligi çok güzel bir hizmete imza atmislar. Bende ilçem adina tesekkür ediyorum." diye konustu.



Konserden dolayi mutlu olduklarini belirten Rana Aytekin, "Çok güzel çok mutluyuz. Hepsi ayri ayri çok güzeller. Gerçekten çok güzel söylüyorlar." dedi.

Mehmet Ege Kuyucaklioglu, konserin eglenceli geçtigini belirtti.



Jandarma Genel Komutanligina tesekkür eden Ahmet Efe Kuyucaklioglu, "Bugün baya eglendik. Bu tür seyler bizim hosumuza gidiyor. Egleniyoruz bundan dolayi da Jandarma Genel Komutanligina tesekkür ediyoruz" ifadesini kullandi.

Musa Karademir ise, organizasyonun güzel oldugunu ve eglendiklerini aktardi.

Konseri, Yahsihan Belediye Baskani Osman Türkyilmaz ve Il Jandarma Komutan Yardimcisi Albay Cihan Sanli’da takip etti.
Kaynak: İHA