Didim'de Fotograf Yarismasi Için Jüri Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Didim Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen, Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu onayli, Didim’in Arkeolojik Mirasi, Didim’de Turizm ve Yasam konulu 1. Ulusal Fotograf Yarismasi için basvurular sona erdi.

Didim'de Fotograf Yarismasi Için Jüri Degerlendirme Toplantisi Yapildi


Didim’in tarihi ve dogal güzelliklerinin fotograf sanatçilarinin kadrajina yansiyacagi yarisma çerçevesinde yapilan basvurularin degerlendirilmesi için jüri degerlendirme toplantisi yapildi. Didim Belediyesi Altinkum Ek Hizmet Binasi’nda gerçeklestirilen toplantiya, Arkeolog ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ögr. Üyesi Aykan Özener, Arkeolog ve Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Ögr. Üyesi Doç. Dr. Haluk Saglamtimur, Yüksek Mimar ve Fotograf Sanatçisi Liane Linda Bencuya, IFOD Yönetim Kurulu Baskani ve Fotografçi Seda Sengök, IFOD Yönetim Kurulu Üyesi ve Fotograf Sanatçisi Tayfun Kocaman ve Didim Belediye Baskan Yardimcisi Yüksek Mimar Öznur Gündogdu katildi.

Yapilacak olan degerlendirmelerin ardindan 21 Agustos 2023 tarihinde sonuçlar bildirilecek. Sonuçlara göre, 1. olan yarismaci 6 bin TL, 2. olan yarismaci 5 bin TL, 3. olan yarismaci 4 bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Dereceye giren yarismacilar, 1 Eylül 2023 Cuma Günü gerçeklesecek olan sergi ve töreni ile ödüllerini alacak.
Kaynak: İHA