Kütahya'ya Çocuk Eglence Merkezi

Kent Park’ta atil vaziyette bulunan ve Kütahya Belediyesi tarafindan Çocuk Eglence Merkezine dönüstürülen tesisin açilisini gerçeklestirdi.

Kütahya'ya Çocuk Eglence Merkezi
Kent Park’ta bulunan havuz, Kütahya Belediyesi Isletme ve Istirakler Müdürlügünün projesiyle Çocuk Eglence Merkezine dönüstürüldü ve sehrimizin ihtiyaci olan bir tesis daha Kütahya’miza kazandirildi. Çocuk Eglence Merkezi, pazartesi günleri kapali, diger günler hemsehrilerimizin hizmetine açik olacak. Tesisimizde 3 ile 9 yas arasi çocuklarimiz, sabah 10.00 ile aksam 22.00 arasi doyasiya eglenebilecek. Ayrica tesis içerisinde yer alan kafeterya ile ailelerimiz, çocuklari eglencenin tadini çikarirken hosça vakit geçirebilecek.

Açilis töreninde konusan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Rabbim nice güzel hizmetlerde, açilislarda bizleri bulustursun. Daha önce belediyemizin bütçesiyle havuz olarak insa edilmis ancak havuz olarak bir türlü kullanilamamis. Kiraya çikmamiza ragmen kimsenin talip olmadigi ve havuzda maalesef su kaçagi ve patlaklarin olmasi nedeniyle baska türlü degerlendirmek için uzun çalismalarimiz sonucu en uygununun Çocuk Eglence Merkezi olmasi yönünde karara vardik. Bu açacagimiz güzel hizmete destek olan herkesten Allah razi olsun. Çocuk Eglence Merkezimiz, bir adet top havuzu ve çocuk oyun gruplari, çocuklarimizin soyunma dolaplari, ailelerimiz için bekleme alani, kantin ve kafeteryadan olusmakta. Oyun alanimiz ayni anda 3 ile 9 yas arasi 50 çocugumuza sabah 10.00 ile aksam 22.00 saatleri arasinda hizmet veriyor. Özellikle çocuklarimizin sagligi ve dezenfekte çalismalari için pazartesi günleri kapali tutuyoruz, diger günler hafta boyunca açik olacak. Bir kez daha hayirli olmasini diliyorum. Rabbim saglikla ve sihhatle kullanmayi nasip eylesin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA