Polisin Agir Yaralandigi Olayla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kiraathane saldirisinda olaya müdahale eden polis memuru ile birlikte 1 kisinin yaralandigi olayla ilgili adliyeye sevk edilen sahislardan 1’i tutuklanirken, 3 kisi de adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Polisin Agir Yaralandigi Olayla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi
Sanayi Mahallesi Serdarli Sokak’ta dün meydana gelen olayda, bir kiraathaneye iddiaya göre elinde makinali tüfekle gelen A.T., beraberindeki M.T. ile birlikte is yerindekilerle tartismaya basladi.

Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Tüfegin kullanildigi olaya müdahale etmek için gelen polis memuru M.A. gögsünden vurularak yaralandi. Olayin ardindan bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Agir yaralanan polis memuru M.A. ambulansla Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi’ne, diger yaralanan M.C. ise Kayseri Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayin ardindan baslatilan genis çapli çalismada, silahi atesleyen A.T. ile birlikte M.T., C.T. ve H.T. yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan 4 kisi, geçirildikleri saglik kontrolünün ardindan adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen sahislardan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.T, C.T. ve H.T. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA