Bursa'da 200 Polisle 'Asayis Uygulamasi'

Bursa’da 200 polisin katilimiyla “Asayis Uygulamasi” yapildi. Denetimlerde 11 is yerine islem yapilirken, 480 kisi sorgulandi. Yapilan trafik uygulamasinda ise araç içerisinden 1 adet ruhsatsiz tabanca yakalanirken, 1 araç sürücüsü kimliksiz ve ehliyetsiz oldugundan 17 bin TL idari para cezasi kesildi.

Bursa'da 200 Polisle 'Asayis Uygulamasi'


Ahlak Büro Amirligi koordinesinde, Ahlak Büro Amirligi koordinesinde, kisim ekipleri, Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ve Yunus Timleri ekiplerince Görükle’de 200 polisle asayis uygulamasi gerçeklestirildi.

Yapilan asayis uygulamalarinda mekanlar ve umuma açik alanlar denetlendi. Uygulamada 120 araç denetlenirken, süphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde 1 adet ruhsatsiz tabanca ve 1 araç sürücüsü kimliksiz ehliyetsiz oldugundan 17 bin TL cezai islem uygulanarak araç çektirildi. 480 kisiye yapilan kimlik sorgulamasinda, 1 sahistan 2.35 gram uyusturucu madde ele geçirilirken 1 kisinin yoklama kaçagi oldugu tespit edildi. Umuma açik alanlarda yapilan denetimlerde ise 27 is yeri denetlenirken, 11 is yerine islem yapildi.
Kaynak: İHA