'Türkiye Yüzyili Bilecik Egitim Çalistaylari' Basliyor

Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, ’Türkiye Yüzyili Bilecik Egitim Çalistaylari’ baslayacagini duyurarak, " Her ilçede yapilacak olan çalistaylarda Türkiye Yüzyilinda Egitimin rotasi ile ilgili fikri olan herkesi bir araya getirecek" ded.

'Türkiye Yüzyili Bilecik Egitim Çalistaylari' Basliyor
Bilecik Milli Egitim Müdürlügü yeni dönemde Bilecik ve ülke egitimi için orijinal hedef arayisi çalistaylari düzenliyor. Çalistay hakkinda bilgi veren Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, "Dünyada degisen sartlari egitimi gelecek odakli yeni tasarimlara zorluyor. Özellikle teknolojide ve demografideki gelisimler egitiminde gelisimi tetikliyor. Tüm paydaslarin beyin gücünden faydalanmayi ve aidiyet kültürünü daha da gelistirmeyi amaçlayan çalistaylar 7 Temmuz 2023 Cuma günü saat 10.00’da Osmaneli’nde ilk meyvelerini verecek. Her ilçede yapilacak olan çalistaylarda Türkiye yüzyilinda egitimin rotasi ile ilgili fikri olan herkesi bir araya getirecek. Ilçe Milli Egitim Müdürlüklerinin yapacagi çalistaylar 7-18 Temmuz 2023 tarihleri arasinda yapilacak. Gelecek odakli hedef üretme ve bu hedeflere ulasmada kullanilacak stratejiler belirlenecek" dedi.



"Çalistaylarin Türkiye yüzyili yürüyüsüne saglayacagi beyin gücü simdiden bizi heyecanlandiriyor"

Akyol, açiklamasinin devaminda, "Çalistaylar ile tüm paydaslarimizdan, yöneticilerimizden ögretmenlerimize, velilerimizden ögrencilerimize kadar Türkiye Yüzyilinda egitim ile ilgili fikri olan herkese ulasmaya çalisacagiz ve ülkemiz egitiminin gelecegini arayacagiz. Simdiden çalistaylara katilacak olan ve fikirlerini yüz yüze ve çevrimiçi ileten, hatta fikirlerini temsilciler vasitasiyla ulastiracak olan herkese tesekkür ediyorum. Çalistaylarin Türkiye yüzyili yürüyüsüne saglayacagi beyin gücü simdiden bizi heyecanlandiriyor" dedi.

Kaynak: İHA