Sicaktan Bunalanlar Köprü Manzarali Bogaz'da Serinledi

Istanbul’da hava sicakliklarinin yükselmesiyle birlikte serinlemek isteyen vatandaslar solugu Bogaz’da aldi. Arnavutköy’de denize giren vatandaslar Bogaz ve köprü manzarasi ile yazin tadini çikardi.

Sicaktan Bunalanlar Köprü Manzarali Bogaz'da Serinledi
Istanbul genelinde birçok plajin ücretli olmasi nedeniyle vatandaslar Bogaz’da denize girerek serinlemeyi tercih ediyor. Arnavutköy sahilindeki yat limaninin girisindeki alanda onlarca kisi denize girerek serinlemeye çalisti. Vatandaslarin beton iskele üzerinden denize atladigi görüntüler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlesince renkli manzaralar olusturdu. Bir yanda görüntülerde köprü ve Bogaz’in essiz güzelliginde denize giren vatandaslar bir yanda ise durakta otobüs bekleyen vatandaslar ilginç görüntüler meydana getirdi.

“Buldugumuz sahilleri bu sekilde degerlendiriyor”

Istanbul’da yasayan Salih Çakir, “Bos zamanlarimda Istanbul’da ev arkadasim ile birlikte sehrin tadini çikarmaya çalisiyoruz. Aslinda her zaman Bogaz’da denize girmiyorduk, daha çok yakin plajlara gidip denize giriyorduk. Buldugumuz sahilleri bu sekilde degerlendiriyoruz. Bugün burasi bayagi kalabalik. Biz de biraz serinledik, simdi dolasacagiz” dedi.



“Mecbur kaldigimiz için buralarda denize giriyoruz”

Bogaz’da yüzmenin keyifli oldugunu ancak çevredeki vatandaslarin rahatsiz oldugunu ifade eden Ishak Yagci, “Istanbul Bogaz’inda çok sik denize girmezdim ancak açik plaj neredeyse kalmadigi için buralarda girmek zorunda kaliyoruz. Ben de çok dogru bulmuyorum buralarda denize girilmesini. Çünkü vatandaslar için güzel bir görüntü degil. Mecbur kaldigimiz için buralarda denize giriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA