Hamile Eski Esini Darp Ettigi Öne Sürülen Eski Koca Bütün Iddialari Yalanladi

Adana’da eski esini 7 aylik hamileyken darp ettigi, bosandiktan sonra da tehdit ettigi öne sürülen koca, eski esinin bütün iddialarinin yalan oldugunu, kendisinin darp edildigini bunun raporunun da bulundugunu söyledi.

Hamile Eski Esini Darp Ettigi Öne Sürülen Eski Koca Bütün Iddialari Yalanladi
Is kadini Özge Polat (31), dün 14 yil önce 17 yasinda evlendigi Özkan Özkan (33) isimli eski kocasinin kendisini sürekli darp ettigi için bundan 3 yil önce bosandigini, ancak buna ragmen hala rahat birakmadigini öne sürmüstü. Özkan, bu iddialarla ilgili konusarak eski esinin söyledigi anlattigi her seyin yalan oldugunu ifade etti.

Özkan, esiyle 3 yil önce bosandigini ancak Haziran ayinin sonuna kadar birlikte yasamaya devam ettiklerini belirterek, “Eski esimi hamileyken de baska zaman da darp etmedim. En son tartismamiz da çocuk yüzünden oldu. Ben evden ayrildiktan sonra oglum beni arayip ‘Baba evde aç susuz kaldim. Annem bize bakmiyor’ diyerek benden yardim istedi. Ben de eve gidip oglumu aldim. Daha sonra da annesi çocuguma bakmadigi için ondan sikayetçi olmak için karakola gittim. Karakola gelen eski esim ve babasi bana saldirdi. Beni darp ettiler. Darp raporum da mevcut” diye konustu.

Özkan, kendisinin siddet yanlisi bir insan olmadigini, asil magdurun ve darp edilen kisinin kendisinin oldugunu onlardan da sikayetçi oldugunu söyledi.



Özkan’in avukati Yeliz Yinsel ise müvekkilinin izinsiz çekilen görüntülerinin basina servis edildigini ve asilsiz iddialarin ortaya atildigini bu nedenle gerekli basvurulari yapacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA