Eyüpsultan'da Silahli Çatismada Mermiler Evlere Isabet Etti

Eyüpsultan’da kimligi belirsiz iki kisinin arasinda çikan silahli çatismada mermiler iki eve, bir otomobile ve bir is yerine isabet etti.

Eyüpsultan'da Silahli Çatismada Mermiler Evlere Isabet Etti
Olay, saat 22.00 siralarinda Eyüpsultan Degirmenciler Mahallesi Sofular Bostani Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre kimligi belirsiz iki süpheli, sokakta karsi karsiya gelerek birbirlerine ates etti. Bir süre sokakta devam eden çatismanin ardindan 2 kisi olay yerinden uzaklasarak kayiplara karisti. Çatismada mermiler sokaktaki iki evin penceresine, bir is yerine ve bir otomobile isabet etti. Ihbar üzerine sokaga polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ekipler, kaçan süphelileri yakalamak için sokakta çalisma baslatti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadi.

Otomobiline mermiler isabet eden Ozan Yilmaz, "Sanirim 3 mermi girisi var. 2 çocugum arkada, esim ise önde oturuyordu. Olaydan 10 dakika kadar önce inmistik" dedi.

Evinin penceresine mermi isabet eden Aygül Ateyeva, "Bir anda oldu. Çatismalar oldu. Sonra esim geldi buradan camdan bakti. 4 saniye bile olmadi, evin içine gelene kadar, kursun evin içine girdi. Sonra hiç kimse yoktu. Allah korudu yani, verilmis sadakamiz varmis. Çok korktuk." diye konustu.

Kaynak: İHA