Büyüksehir'den Özel Güvenlik Personeline 'Özel' Seminer

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Il Emniyet Müdürlügü, Kayseri Özel Güvenlik Sube Müdürlügü is birliginde Büyüksehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline düzenlenen seminerde sertifika törenine katildi.

Büyüksehir'den Özel Güvenlik Personeline 'Özel' Seminer


Kayseri Büyüksehir Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini üst seviyeye çikarma çalismalarina devam ederken, öte yandan da personelin vatandasa sundugu hizmetin kalitesini arttirmak amaciyla birçok hizmet içi seminer düzenliyor.

‘GENEL KOLLUK-ÖZEL GÜVENLIK ILISKILERI’ KONULU SEMINER

Vatandaslara üst seviyede hizmet götürmek çerçevesinde Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Il Emniyet Müdürlügü ve Kayseri Özel Güvenlik Sube Müdürlügü is birliginde Büyüksehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik Iliskileri’ konulu seminer düzenlendi.

Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklesen toplantiya, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Özel Güvenlik ve Koruma Isçileri Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Ümit Yalçin, Hizmet Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik, daire baskanlari ve Büyüksehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeli katildi.

Seminerde güvenlik personeline hitap eden Baskan Büyükkiliç, “Güvenlik boyutu çok önemlidir. Her seyden önce bizim kendimiz güvenilir olacagiz. Söyledigi ile uyguladigi bir olacak. Güvenlik birimindeki kardeslerimiz herkesin siginacagi güvenli liman niteligindedir. Bulundugunuz yeri aidiyet duygusu ile sahipleneceksiniz. Kurumunuzu, ailenizi, sehrinizi, ülkenizi, olmazsa olmaz olan ay yildizli Türk bayragimizi, vatanimizi, milletimizi, devletimizi bunlari sahiplenecegiz. Aidiyet duygusu deriz, böyle yaklasirsaniz basarirsiniz” diye konustu.

Büyükkiliç, konusmasinda “Aidiyet duygusunu olusturalim. Herkesin güvendigi insan olacagiz. Söyledigimizi uygulayacagiz” diyerek sözünde durmanin, dürüst olmanin önemine isaret etti. Baskan Büyükkiliç, güvenlik mensuplarinin, örnek davranis göstererek, güvenli liman olarak, herkesin elinden tutarak, herkesin sikintisini gidermek yönünde insanlari sahiplenerek, bir sikinti oldugu zaman insanlarin üzerine titreyerek yol almasi gerektigini kaydetti.

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ise Büyükkiliç’in söylediklerinin tamamina imzasini attigini ve kendisinden istifade ettiklerini ifade ettigi konusmasinda, Kayseri Büyüksehir Belediyeli olmanin ayricalik olduguna deginerek, “Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kayseri’nin en itibarli müessesesidir” dedi.

Seminerde Il Emniyet Müdürlügü ve Büyüksehir KAYMEK’te görevli egitmen ve uzmanlar tarafindan genel kolluk- özel güvenlik iliskileri, etkili iletisim gibi konular ele alindi.

Baskan Büyükkiliç ve protokol, özel güvenlik personeline katilim belgeleri olan sertifikalari dagitirken, Özel Güvenlik ve Koruma Isçileri Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Ümit Yalçin, Büyükkiliç’a ay yildizli plaket takdim etti.

Pasta kesiminin ardindan günün anisina hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA