119 Kilo Uyusturucuyla TEM'de Polisi Pesine Takan Süpheliler Böyle Yakalandi

Kocaeli’de narkotik polisinin "dur" ihtarina uymayarak kaçmaya baslayan ve içinde 119 kilo esrar bulunan iki araçtan birini TEM Otoyolu’nda birakip yaya olarak kaçan 2 süphelinin yakalandigi anlar kameraya yansidi.

119 Kilo Uyusturucuyla TEM'de Polisi Pesine Takan Süpheliler Böyle Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde iki otomobili takibe aldi. Polisin "dur" ihtarina uymayan otomobiller, ekip otosuna da çarparak kaçmaya basladi.

Süpheliler ve polis arasinda dakikalarca süren kovalamacanin ardindan otomobillerden birinde bulunan 2 sahis, araci TEM Otoyolu Körfez geçisinde birakarak yaya olarak kaçti. Yasanan kovalamacanin ardindan 2 süpheli ve Hereke mevkiinde durdurulan diger otomobildeki 3 süpheli yakalandi. Araçlarda yapilan aramada 7 valiz içerisinde 119 kilo esrar ve 2 ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Olaya iliskin toplamda 5 süpheli gözaltina alindi.

Otomobili birakip kaçan 2 süphelinin gözaltina alindigi anlar kamerada

Otomobillerden birini TEM Otoyolu Körfez geçisinde birakarak yaya olarak kaçan 2 süphelinin gözaltina alindigi anlar bir vatandasin kamerasina yansidi. Görüntülerde sahislarin polis ekiplerince kelepçelendigi ve ekip otosuna bindirildigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA