Tek Seansta 3.5 Santim Incelme Mümkün

Adana’da güzellik sektörünün öncü markalarindan Cemile Der Beauty Güzellik Merkezinin kurucusu Cemile Der, gerek genetik faktörler gerekse hareketsiz yasamdan kaynakli bölgesel kilolarin her kadin ve erkegin kabusu oldugunu ancak bunlardan tek seansta 3.5 santim, düzenli seanslarda ise inanilmaz diye tabir edilebilecek sonuçlar alabildiklerini belirtti.

Tek Seansta 3.5 Santim Incelme Mümkün
Uzman Estetisyen Cemile Der, daha siki ve fit görüntünün her kadin ve erkegin her yasta hayali oldugunu ancak agresif diyetler ya da agir sporlari her kisinin basaramadigini belirterek, “Biz merkezimizde bunu basaramayanlara hizmet ediyoruz. Yani danisanlarimizi hiç bir diyet programina girmeden ve spor yapmadan vücutlarindaki dirençli yag katmanlarindan kurtarabiliyoruz” dedi.

Bölgesel incelme programlarinin son yillarin en popüler uygulamasi oldugunu belirten Cemile Der, ideal kiloya ulasmanin bazen insanlari mutlu edemedigini belirterek, sunlari kaydetti:

“Çogu danisanlarimizdan ‘hayalimdeki kiloya ulastim ama yüzüm çöktü ya da sadece bacaklarimdan verdim, kalçalarimdan veremedim’ gibi birbirinden fakli sikayetler aliyoruz. Yani 70 kilo olan bir danismanimizin 50 kiloya düsmesi güzel bir sonuç ama eger kilolar sikayetçi olunan bölgeden gitmiyorsa kisiyi mutlu etmiyor. Örnegin bel bölgesinden incelmek istiyorsaniz, bu sadece kilo vermeyle degil, ayni zamanda yag vermeyle olabilir. Yag yaktiginiz sürece bel bölgesindeki yaglardan da kurtulabilir ve belinizi inceltebilirsiniz.”

Cemile Der, merkezlerindeki uygulamanin detaylari hakkinda da bilgi vererek, söyle devam etti:

“Uyguladigimiz bölgesel incelme programi ile istenilen sonuca ulasmak artik çok kolay. Yapilmasi gereken tek sey bol su içmek, gerisi bizde. Peki nasil inceltiyoruz? Öncelikle danisanimizim bölgesel incelmeye mi yoksa zayiflamaya mi ihtiyaci olup olmadigina karar veriyoruz ve istenilen bölgeye ses dalgalari ile gelistirilmis ultrasonik bir cihazla (Magic Forming) baskili bir masaj uyguluyoruz. Kisiye aci vermek bir yana masaj etkisiyle rahatlama da olusturan bu uygulamada bölgedeki yaglari parçalayip, lenf drenaj yolu ile atilmasini sagliyoruz.”

Cemile Der, bu uygulama ile ilk seanstan itibaren minimum 3,5 cm incelme görüldügünü ve her seansta artarak devam ederek 40 santime kadar ulastigini ifade etti.

“Inanilmaz” denilebilecek sonuçlar aldiklarini belirten Cemile Der, bu sayede danisanlarinin istedikleri kiyafetleri gönül rahatligi ile vücudunun hiçbir yerinde sarkma, katlanma olmadan giymenin mutlulugunu yasadiklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA