Altindag'a Ikinci Okçuluk Merkezi

Altindag’a bir spor tesisi daha kazandirildi. Altindag Belediyesi Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nin büyük ilgi görmesi üzerine ikinci bir okçuluk egitim merkezi açildi.

Altindag'a Ikinci Okçuluk Merkezi
Altindag Belediyesi tarafindan Dogantepe Mahallesi’nde hizmete açilan ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda sampiyon olarak Türkiye’ye okçulukta ilk madalyasini kazandiran milli sporcu Mete Gazoz’un adi verilen okçuluk merkezinin büyük ilgi görmesi üzerine Karapürçek Mahallesi’nde de bir okçuluk tesisi açildi. Açilisi gerçeklestirilen ikinci okçuluk tesisi de büyük ilgi gördü. Tesise kisa sürede 510 Altindagli genç sporcu kayit yaptirdi.

"Gösterilen büyük ilgiden çok memnunuz"

Açilan okçuluk egitim merkezlerinin gördügü ilgiden dolayi büyük mutluluk duyduklarini belirten Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Yakin zamanda açilan tesisimize kisa sürede 510 sporcu adayi kayit yaptirdi. Altindagli çocuklar ve gençler, gelecegin olimpiyat sampiyonu olmak için buralarda durmaksizin çalisiyor. Her biri, olimpiyat sampiyonu Mete Gazoz’u örnek aliyor ve gelecegin olimpiyat sampiyonu olmak için ter döküyor. Onlarin bu sevgisini ve azmini görmek bizi çok mutlu ediyor" dedi.



"Sampiyonlarin adresi olacak"

Gösterilen yogun ilgiye karsi kayitsiz kalamadiklarini ve ikinci bir merkez açmaya karar verdiklerini söyleyen Balci, "Kisa sürede ikinci okçuluk egitim merkezimizi Karapürçek mahallemizde hizmete açtik. Buraya da ilgi çok büyük oldu. Bu merkezler, yeni milli sporcularin ve sampiyonlarin adresi olacak. Altindagli gençlerimiz ilk günden o kadar büyük ilgi gösterdi, o kadar azimle sarildi ki oklara, temennimizin gerçek olacagina inancimiz tam. Piril piril, genç ve azimli okçu adaylari Altindag’da yetismeye basladi.

Hepsine ilgilerinden ve azimlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Altindag’in altin çocuklariyla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA