Yerli Ve Milli Zirhli Polis Araci TULGA 4X4 SUV IDEF'te Yogun Ilgi Gördü

BMC Savunma tarafindan gelistirilen zirhli polis araci TULGA 4x4 SUV, IDEF 2023 fuarinda ilk kez ziyaretçilerle bulustu. Türkiye’nin ilk yerli ve milli dogustan zirhli SUV araci TULGA, sahip oldugu üstün manevra kabiliyeti ve balistik koruma seviyesi sayesinde güvenlik ve konforu bir arada sunuyor.

Yerli Ve Milli Zirhli Polis Araci TULGA 4X4 SUV IDEF'te Yogun Ilgi Gördü
16’ncisi düzenlenen Savunma Sanayii Fuari IDEF 2023’te BMC Savunma tarafindan üretilen yerli ve milli zirhli TULGA 4x4 SUV ilk kez trafik polisleri için hazirlanan kamuflajli versiyonuyla ziyaretçilerle bulustu. TULGA 4x4 SUV ziyaretçilerden de yogun ilgi gördü. Zirhli araç TULGA 4x4 SUV Balistik Korumali Devriye Müdahale Araci iç güvenlik personelinin güvenlik ihtiyacini karsilamak amaciyla üst düzey teknolojik sistemlerle gelistirildi. Türkiye’nin ilk yerli ve milli dogustan zirhli SUV araci TULGA, sahip oldugu üstün manevra kabiliyeti ve balistik koruma seviyesi sayesinde güvenlik ve konforu bir arada sunuyor. Gelismis zirhi ve balistik hücumlara karsi dayanikli yapisi ile TULGA SUV, 5 kisilik tasima kapasitesi ile yaklasik 8 ton agirliga sahip. 4 silindirli dizel motoruyla 250 beygir gücünde olan TULGA, saatte maksimum 130 km hiz yaparak yüksek performansiyla öne çikiyor. TULGA, disk frenler ve bagimsiz çift salincakli ön-arka süspansiyonu sayesinde en zorlu arazi kosullarinda bile görevini basariyla yerine getiriyor.

Zirhli araci inceleyen Nejdet Karaman, "Biz bunlari genelde medyadan görüyorduk. Burada canli gördük. Çok güzel. Insanin polis olup bunlara binesi geliyor. Tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA