Tarsus Gençlik Kampi Çocuk Oyun Alani Tamamen Yenilendi

İçel Büyüksehir Belediyesi tarafindan Tarsus Gençlik Kampinda genis çapta yenileme çalismasi gerçeklestirildi. Kamptaki çocuk oyun alaninda bulunan eski aletler tamamen sökülürken, zemin islah çalismasinin ardindan TSE’ye uygun yeni oyun aletleri monte edildi.

Tarsus Gençlik Kampi Çocuk Oyun Alani Tamamen Yenilendi
İçel Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi ile Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi tarafindan ortak yürütülen yenileme çalismalariyla birlikte, çocuklarin ve gençlerin rahatlikla etkinlik yapabilecekleri zeminin olusturulmasinin ardindan, ailelerin de dogal ortamda güzel vakit geçirebilmeleri için peyzaj düzenleme islemleri uygulandi. Tarsus Berdan Baraji bölgesinde yer alan ve su ile yesilin muhtesem uyumunu ziyaretçilerine sunan gençlik kampinin, önümüzdeki günlerde yeniden hizmet vermeye baslayacagi ifade edildi.

Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanliginda görevli kontrolör Mehmet Segmen, çocuklarin kullanabilecegi yeni ve güvenlikli oyun gruplarinin yani sira, yetiskinlerin de zaman geçirecegi yeni alanlarin hayata geçirildigini söyledi.



Segmen “Daha önceden eski oyun aletlerimiz vardi. Yaralanma riski daha fazlaydi. Yeni oyun aletleri TSE’ye uygun. Çocuklarin bindigi tüm oyun aletlerinde, yaralanmaya karsi dünya standartlarinda önlemlerin alindigi bir sistemimiz var. Peyzaj çalismalari da yapildi ve tüm oyun aletleri kuruldu. En kisa zamanda açilisa sunacagiz” dedi.

Kaynak: İHA