Baskan Özdogan Açiklamasi 'Hacilar - Erciyes Yolunda Çok Iyi Bir Asamadayiz'

Erciyes’in eteklerinde bulunan ve son zamanlarda turizm alaninda da kendisinden sikça söz ettiren Hacilar Ilçesi’nde bu manada devlet yatirimlari da hiz kesmeden devam ediyor. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Hacilar-Erciyes Yolu ilçe girisindeki alanda Karayollari tarafindan bu yil çalismalara baslanacagi söyledi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Hacilar - Erciyes Yolunda Çok Iyi Bir Asamadayiz'
"Karayollari tarafindan 25 araç 30 personelle yol genisletme, menfez ve geçis çalismalari süren Hacilar - Erciyes yolu, ilçemiz ilimiz için önemli bir yatirim” diyen Baskan Özdogan, emegi geçenlere tesekkür etti. Özdogan sözlerini söyle sürdürdü;

“Hacilar - Erciyes Yolu yapim çalismalarinda çok iyi bir asamada gidiyoruz. Köprüleri, baglantilari, sanat yapilari ile 8 kilometre uzunlugunda 30 metre genisliginde bir hattan bahsediyoruz. Burada çok ciddi bir yatirim var. Erciyes ile önemli bir baglanti yolu burasi. Tarim alani ve imar alani olarak orayi ikiye ayirdik. Tarim alaninda üst yapi çalismalarimiz devam ediyor. Biz bu sene insallah yaz sonuna kalmadan, ilçe girisindeki alanda 18 uygulamasini Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte bitirmistik. Erciyes‘e dogru Hacilar Kapi’ya giderken bati yönündeki kalan kisimdan bir kisim tahliyesi gerçeklesecek evlerimiz ile beraber yolun o bölgede rahatlamasini ve iyilestirmesini karayollari ile birlikte yapma firsati bulacagiz.”

Hacilar - Erciyes Yolu yapim çalismalarini yakindan takip ettiklerini vurgulayan Baskan Özdogan, “Bu proje hem kisisel hem kurumsal önem verdigimiz bir proje. Çok sükür ki bize nasip olan bir proje burasi ve bu projede bizlere Mehmet Özhaseki Bakanim, Mustafa Elitas ve Taner Yildiz bakanlarimiz, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç çok büyük destek verdiler. Allah onlardan razi olsun.” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA