Baskan Arikan'dan Vatandaslara Asure Ikrami

Bingöl Belediye Baskani Erdal Arikan, Muharrem ayi münasebetiyle 3 bin kisiye asure ikram etti.

Baskan Arikan'dan Vatandaslara Asure Ikrami
Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, Hicri takvime göre yilin birinci ayi kabul edilen Muharrem Ayi dolayisiyla asure dagitim etkinligi düzenledi.

Genç Caddesi üzerinde gerçeklestirilen etkinlige katilan Belediye Baskani Erdal Arikan kendi elleriyle vatandaslara asure ikraminda bulundu. Vatandaslar tarafindan yogun ilgi gören etkinlik kapsaminda 3 bin kisiye asure dagitimi gerçeklestirildi.

Program sonrasi açiklamada bulunan Baskan Arikan, bollugun ve bereketin ayi olan Muharrem ayina ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Muharrem ayinin Müslümanlar için önemli bir zaman dilimi oldugunu vurgulayan Baskan Arikan, “Birlik, beraberlik, hosgörü, sevgi ve dayanismanin simgesi olan Muharrem ayina kavusmanin mutlulugunu yasiyoruz. Hep birlikte muharrem ayinin ruhuna uygun bir sekilde birlik ve beraberligin simgesi olan asure günü nedeniyle vatandaslarimiza asure dagitiyoruz. Allah razi olsun vatandaslarimiz yogun bir ilgi gösterdi. Arkadaslarimizin, personelimizin, vatandaslarimizin ve Kizilayimizin da yardimiyla bu dagitimi gerçeklestirdik. Allah birlik ve beraberligimizi, kardesligimizi daim eylesin, asure gününün de memleketimize hayirlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA