Bakan Yardimcisi Kirbiyik Kütahya'daki Saglik Hizmetlerini Yerinde Inceledi

Saglik Bakan Yardimcisi Kürsat Kirbiyik, Yoncali Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sehir hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardimcisi Kirbiyik Kütahya'daki Saglik Hizmetlerini Yerinde Inceledi
Vali Çelik, incelemelerin saglik hizmetlerinin durumunu degerlendirmek ve ihtiyaçlari yerinde tespit etmek amaciyla gerçeklestirildigini söyledi.



Incelemelerin ardindan, Il Saglik Müdürü Sertas Eraslan, tamamlanan ve ihale asamasinda olan yatirimlar ile saglik hizmetleri hakkinda detayli bir sunum gerçeklestirdi.

Bakan Yardimcisi Kirbiyik, Vali Çelik ve milletvekilleri sunum esliginde detayli bilgileri takip ederek, Kütahya’nin saglik alanindaki güncel durumunu degerlendirdi.

Vali Ali Çelik, sunumun ardindan Kütahya’daki saglik altyapisinin güçlendirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve daha iyi bir saglik hizmeti sunulmasi konularinda taleplerini dile getirdi.

Saglik Bakan Yardimcisi Kürsat Kirbiyik, Vali Ali Çelik’in taleplerini dikkate alarak Kütahya’da sorunsuz saglik hizmeti anlayisinin gerçeklesmesi için ellerinden gelen destegi saglayacaklarini söyledi.



Kirbiyik’in inceleme gezisine AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilleri Ismail Çaglar Bayirci ve Mehmet Demir ile Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’ta katildi.

Kaynak: İHA