Kocasinan Belediyesi'nin Kurban Kesim Yerleri Tam Not Aldi

Kocasinan Belediyesi, her yil oldugu gibi bu yil da yaptigi hizmetlerle vatandaslarin kurban ibadetlerini daha huzurlu bir sekilde yerine getirmelerine katki sagladi. Kurban Bayraminda Kayserililere en iyi hizmeti vermek adina olusturulan kurban kesim yerlerinde görev tamamlandi ve belediye ekipleri tarafindan alanlarin temizligi de gerçeklestirildi. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek teskil eden Kocasinan Kurban satis ve kesim yerlerinde 722 adet büyükbas, 800 adet küçükbas kurban kesimi gerçeklestirildigini belirterek; “Sorunsuz bir sekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yasiyoruz” dedi.

Kocasinan Belediyesi'nin Kurban Kesim Yerleri Tam Not Aldi
Kurban Bayrami boyunca herhangi bir sorunla karsilasmadan saglikli, sihhatli ve huzurlu bir bayram geçirdiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Hemserilerimizin daha temiz, daha saglikli, daha nezih ve daha huzurlu bir sekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için tüm hazirliklarimizi tamamlayip, her türlü imkanlarimizla hizmet verdik. Bu yil da, geçen yillarda oldugu gibi alnimizin akiyla bu hizmeti yerine getirdik. Çok sükür vatandaslarimiza kusursuz hizmet vererek, daha huzurlu bir sekilde ibadetlerini yapabilmelerini sagladik. Bundan dolayi emegi geçen arkadaslarima tesekkür ediyorum. Sorunsuz bir sekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yasiyoruz. Bundan sonrada Kocasinan’i ve sehrimizi daha güzel bir noktaya tasimak için gayretlerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Kocasinan Belediyesi tarafindan Erkilet Bülbül Pinari Mevkiinde ve 11 farkli mahallenin pazar yerlerinde kesim hizmeti verildi.

Profesyonel bir sekilde kurban hizmeti sunan Kocasinan Belediyesi, yaptigi hizmetleriyle vatandaslar, Kurban Bayrami boyunca herhangi bir sorunla karsilasmadan huzur içerisinde bir bayram geçirdi. Teknolojik, hijyenik ve sihhi bir kesim alanlari olmasi sebebiyle vatandaslarin tercih noktasi olan kurban kesim yerleri, büyük memnuniyet olusturdu. Bu çerçevede Veteriner, Temizlik Isleri, Fen Isleri, Zabita, Park- Bahçeler, Mezarliklar ve Destek Hizmetleri Müdürlügü gibi birimler, 7/24 saat prensibiyle bayram boyunca vatandaslara kesintisiz hizmet sundu. Veteriner Müdürlügü ekipleri, bayram süresince kesim yerlerini sivrisinekler basta olmak üzere haserelerden arindirarak, vatandaslara daha saglikli bir çevre sunarken, Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ise modern araçlar ile yürüttügü çalismalar sayesinde vatandaslara daha temiz bir ortam sagladi. Profesyonel bir sekilde kurban hizmeti sunan ve bu yil onuncu organizasyonunu gerçeklestiren Kocasinan Belediyesi’nin kesim yerlerinde 722 adet büyükbas ve 800 adet küçükbas kurban kesimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA