Akar Ile Büyükkiliç, Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde Incelemelerde Bulundu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Akar Ile Büyükkiliç, Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde Incelemelerde Bulundu
Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan ve yaklasik 1850 metre rakimda hizmet vermeye devam eden Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde yeni projelerin yapimi tüm hiziyla sürüyor. Baskan Büyükkiliç, Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’ni önceki dönem Milli Savunma Bakani, Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Futbol sahalarini ve soyunma odalarini gezen Büyükkiliç, Akar’a buradaki çalismalar ile ilgili bilgiler vererek, Erciyes’i 12 ay sporun merkezi olmasini hedeflediklerini söyledi.



Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan 1850 metre rakimda 2 futbol sahasi ile profesyonel takimlara hizmet veren Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi bölgesinde 4 adet sahanin da yapimi tamamlandi. Çalismalari süren proje çerçevesinde toplam saha sayisi 8’e yükseltilirken merkezin olimpik yüzme havuzu, kapali spor salonu, atletizm pisti ve fitness merkezi ile profesyonel sporcularin ve takimlarin gözdesi haline getirilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA