Samsun'da 15 Temmuz Sehitleri Için Mevlit Ve Lokma Dagitimi

Samsun’da "15 Temmuz Sehitleri ve Gazileri Anma Programi" çerçevesinde Büyük Cami’de Mevlid-i Serif ve hatim duasi yapildi, vatandaslara lokma ikram edildi.

Samsun'da 15 Temmuz Sehitleri Için Mevlit Ve Lokma Dagitimi
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, protokol üyeleri ve vatandaslar ile birlikte “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde cuma namazi öncesi Büyük Cami’de sehitler için düzenlenen Mevlid-i Serif ve Hatim Duasi programina katildi.

Namazin ardindan Vali Dagli ve protokol üyeleri, Ilkadim Belediyesi tarafindan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayisiyla düzenlenen etkinlikte vatandaslara lokma ikram etti.

“Sehitlerimize minnet borçluyuz”

Vatandaslara lokma dagitan Baskan Demirtas yaptigi açiklamada, 15 Temmuz’un Türkiye için bir dönüm noktasi oldugunu belirterek, "15 Temmuz’u unutmamak, sehitlerimizi hatirlamak adina, kahramanlik gösteren gazilerimize yönelik yapilan etkinliklere destek oluyoruz. Biz öncelikle o sehitlerimize minnet borçluyuz. Bu manada cuma namazi çikisinda sehitlerimiz adina, dua okusun, Fatiha okusun diye burada lokma dagittik. Insallah camiye gelen cemaatin 15 Temmuz’u ve sehitleri hatirlamasi adina bir katkimiz olmustur” dedi.

Kaynak: İHA