3 Kisi Öldürüp 1 Kisiyi Agir Yaralayan Sahsin Uyusturucudan Cezaevine Girip Çiktigi Ortaya Çikti

Samsun’da arazi anlasmazligi yüzünde aralarinda 1’i kadastro görevlisi 2’si kiz kardesi olmak üzere 3 kisiyi öldürüp yegenini de agir yaralayan sahsin uyusturucu suçundan cezaevine girip çiktigi ortaya çikti.

3 Kisi Öldürüp 1 Kisiyi Agir Yaralayan Sahsin Uyusturucudan Cezaevine Girip Çiktigi Ortaya Çikti


Olay, Terme ilçesinin Akçaykaracali Mahallesi Yavuzlar Sokak’taki bahçede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cavit Askin (70), Ayse Ergen (59) ve Nuran Topal (50) isimli kardeslerin anneleri bu yil içerisinde vefat etti. Sonrasinda kardesler arasinda anneden kalan mirasin paylasimi nedeniyle anlasmazlik yasandi. Yerlerin ölçümünü yaptirmak için kadastro görevlisi getiren kardesler arasinda tartisma çikti. Kiz kardeslerin evinin önünde çikan tartismada Cavit Askin yaninda bulunan pompali tüfekle kiz kardesleri Ayse Ergen ve Nuran Topal ile yegeni olan Murat Ergen (42) ve kadastro görevlisi Mert Isik’a (30) ates açti.

Olayda 4 çocuk annesi Ayse Ergen ile 1 çocuk annesi Nuran Topal olay yerinde hayatini kaybederken, Ayse Ergen’in oglu Murat Ergen ile kadastro ölçüm görevlisi Mert Isik (30) agir yaralandi. Yaralilar ambulanslarla Çarsamba Devlet Hastanesine kaldirildi. Mert Isik ise ilk müdahalesinin ardindan Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. 1 çocuk babasi Isik Samsun’daki hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Duran kalbi çalistirildi

Çarsamba Devlet Hastanesinde kalbi duran 2 çocuk babasi Murat Ergen ise yapilan müdahaleyle duran kalbi çalistirildi. Olaydan sonra kaçan Cavit Askin ise jandarmanin takibi sonucu Ordu’nun Akkus ilçesine kaçarken yakalandi. Cavit Askin’in uyusturucu suçundan cezaevine girdigi ve geçen yil çiktigi ögrenildi. Hayatini kaybeden 3 kisinin cansiz bedeni otopsi için Samsun Adli Tip Sube Müdürlügüne gönderildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA