Ünlü Sanatçi Adnan Orhan Yeni Klibiyle Zirveye Göz Kirpiyor

Dügünlerin en çok aranan ismi Gaziantepli ünlü sanatçi Adnan Orhan’in Ceylan Koynat ile düet yaptigi ‘Ben Mecburum Sana’ klibi tüm dijital müzik mecralarinda yayinlanmaya basladi.

Ünlü Sanatçi Adnan Orhan Yeni Klibiyle Zirveye Göz Kirpiyor
Gaziantepli ünlü sanatçi Adnan Orhan’in Ceylan Koynat ile düet yaptigi ‘Ben Mecburum Sana’ klibi tüm dijital müzik mecralarinda yayinlanmaya basladi.

Amerika’da iki kez konser veren, Türkiye’de hayranlarinin yogun ilgisiyle karsilasan ve geçtigimiz aylarda da ünlü sarkici Latif Dogan ile düet yaptigi ‘Öldüm Öldüm’ klibi 2 milyonun üzerinde izlenen Gaziantepli sanatçi Adnan Orhan’in yeni klibi sadeligi ve gittikçe artan izlenme oranlariyla dikkat çekiyor.

“Yeni klibimizin izlenme oranlari ve geri dönüsleri çok iyi”

Müzik mecralarindaki performansi ile dikkat çeken yeni klibiyle ilgili bilgi veren ünlü sanatçi Adnan Orhan, “Klibimiz suan bütün dijital platformlarda yayinda. Bu sarkiyi Ceylan Koynat ile birlikte seslendirdik. Güzel bir düet yaptik. Sarkinin söz ve müzigi Emirkan’a ait. Kendisi çok kiymetli bir bestekar. Onun yillar önce ilk çikis yaptigi sarkiydi bu. Klibimiz birkaç gündür yayinda, yani aslinda daha çok taze. Suan için klip izlenme oranlarimiz ve geri dönüslerimiz çok iyi gidiyor. Hem klibin begenilmesi hem sarkinin begenilmesi yönünde güzel yorumlar aldik” dedi.



Adnan Orhan’dan yaz aylarini ve dügünleri kasip kavuracak yeni klip ve sarki müjdesi

Yeni klip çalismalarina yönelik de müjde veren ünlü sanatçi Adnan Orhan, hareketli bir sarki ile sicak yaz günlerinde ve dügün piyasasinda adindan daha çok söz ettirmek istediklerini ifade ederek, “Bu klibimiz iyi gidiyor ama yeni çalismalarimiz da var. Suan onun da klip hazirlik asamasindayiz. Bir hafta içerisinde onun da klibini çekerek yaza özel hareketli bir sarki ile piyasayi costurmayi hedefliyoruz. Sikir sikir, herkesi oynatacak ve costuracak Gaziantep yöresine ait bir sarki ve klip ile piyasasinda ve özellikle dügün, nisan, söz gibi merasimlerde adimizdan sikça söz ettirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA