'Projenizi Beraber Yaziyoruz' Programinin Ikinci Dönemi Basladi

Kastamonu Üniversitesi’nde arastirmacilara yönelik gerçeklestirilen "Projenizi Birlikte Yaziyoruz" programinin ikinci dönemi, proje yazma egitimleri ile basladi.

'Projenizi Beraber Yaziyoruz' Programinin Ikinci Dönemi Basladi
Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde yer alan Proje Destek Ofisi (PRODO) tarafindan organize edilen “Projelerinizi Birlikte Yaziyoruz” programinin ikinci dönemi basladi.

Program, TÜBITAK 1001, 1003, 1005, 3005 ve 3501 programlarina proje basvurusu gerçeklestirecek arastirmacilara yönelik proje yazma egitimleri ile basladi.

Kastamonu Üniversitesi Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Unat ile Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Biyomedikal Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Dr. Ögretim Üyesi Nuray Emin tarafindan gerçeklestirilen egitimlere Kastamonu Üniversitesinin farkli fakültelerinden birçok arastirmaci katildi.

Kastamonu Teknokent Inebolu Salonunda sosyal ve fen alaninda proje hazirlayacak olan arastirmacilara yönelik düzenlenen egitimlerin ardindan yönderlik süreci baslayacak ve alti haftalik yönderlik süreci gölge panel uygulamasi ile tamamlanacak.
Kaynak: İHA