Kumbag Ve Barbaros Sosyal Tesisleri Yakinda Hizmete Açilacak

Süleymanpasa Belediyesi tarafindan, Tekirdag sahillerindeki Kumbag ve Barbaros mahallelerinde insa edilen sosyal tesis projelerinde çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Baskan Hüseyin Uzunlar, her iki projeyi de yerinde inceleyerek son durumu degerlendirdi.

Kumbag Ve Barbaros Sosyal Tesisleri Yakinda Hizmete Açilacak
Süleymanpasa Belediyesi, özellikle kirsal mahallelerde yatirim atagini hiz kesmeden sürdürüyor. Ferhadanli Mahallesi’nde yapimi son asamaya gelen sosyal tesislerle birlikte, Süleymanpasa’nin turistik potansiyeli en yüksek mahalleleri olan Kumbag ve Barbaros Sosyal Tesisleri de hizmete girmek için gün saymaya basladi.



Kumbag sosyal tesisleri sona yaklasti

Mahalle sakinlerine çok sayida farkli hizmetin sunulabilecegi, toplantilar, egitimler ve sosyal etkinliklere ev sahipligi yapacak olan Kumbag Sosyal Tesisleri projesinde kaba insaat son asamaya geldi. Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, projede gelinen durumu yerinde degerlendirmek üzere Kumbag’a ziyarette bulundu. Uzunlar, ilgili personelden bilgi alarak çalismalarin hizlandirilmasi için talimatlarini verdi.

Kumbag Sosyal Tesisleri projesi ile ilgili açiklamada bulunan Baskan Uzunlar, “Kumbag’da, mahallemizin sosyal yasamini zenginlestirmek ve hemserilerimizin bir araya gelme imkânlarini artirmak üzere insa ettigimiz Sosyal Tesis projemizde hizla sona yaklasiyoruz. Devam eden çalismalari yerinde gözlemlemek üzere ziyaret ettigimiz projede, görev alan ekiplerimize kolayliklar diledik. Çok yakinda yapimini tamamlayarak vatandaslarimizin istifadesine sunacagimiz Sosyal Tesis projemiz, Kumbag Mahallemizin sosyal dokusuna yeni bir soluk getirecek ve siz degerli mahalle sakinlerimizin keyifli zamanlar geçirebilecegi bir mekân olacak” diye konustu.



Barbaros yeni bir yasam alanina kavusacak

Daha sonra Barbaros Mahallesi’nde yapimi süren ve son asamaya gelen sosyal tesis insaatini denetleyen Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, burada gerçeklestirilen çalismalara nezaret etti. Uzunlar, ilgili personelle istisarede bulunarak yapilmasi gereken faaliyetleri planladi.

Barbaros Mahallesi’nde büyük bir ihtiyaci karsilayacak olan tesis, bünyesindeki çok fonksiyonlu kapali alanlari, spor tesisleri, yürüyüs ve bisiklet yollari, kafeterya gibi imkânlari ile mahalle sakinlerine hizmet verecek. 4 yilda Süleymanpasa Belediyesi tarafindan önemli yatirimlarin yapildigi Barbaros Mahallesi, projenin tamamlanmasiyla yeni bir yasam alanina kavusacak.

"Her iki tesisimiz de mahallelerimize hayirli olsun”

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Baskan Uzunlar, su ifadeleri kullandi: “Barbaros mahallemize kazandiracagimiz Sosyal Tesis projemizde hizla sona geliyoruz. Modern bir mekanda mahalle sakinlerimizin bir araya gelebilecegi ve etkinliklerin düzenlendigi bir yer olarak hizmet verecek tesisimiz, ayni kompleks içinde yer alan hali saha ve çok fonksiyonlu spor sahalari ile spor tutkunlarinin enerjisini ve rekabetini artiracak bir merkez olacak. Her iki tesisimiz de simdiden mahalle sakinlerimize ve Süleymanpasa’miza hayirli olsun.”

Her iki projeyi yerinde inceleyen Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar’a Belediye Baskan Yardimcisi Gökhan Saygi da eslik etti.
Kaynak: İHA