Geçirdigi Kazada Ölümden Dönen Belediye Baskani, Koltuk Degnekleriyle Çalismalari Inceledi

Kastamonu’nun Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, 15 gün önce geçirdigi kaza sonrasi koltuk degnekleri ile mesaiye baslayarak çalismalari inceledi.

Geçirdigi Kazada Ölümden Dönen Belediye Baskani, Koltuk Degnekleriyle Çalismalari Inceledi
Kastamonu’nun Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, yaklasik 15 gün önce bag evinde geçirmis oldugu talihsiz kaza sonrasi basinda ve ayaginda meydana gelen kirik ve yaralanmalar sebebiyle yaralanmisti. Tedavi süreci tamamlanan Baskan Kavakligil, evinde geçirdigi istirahat sürecinde çalismalari takip etmeye devam ederken, koltuk degnekleri ile yürütülen projeleri yerinde inceledi. Baskan Kavakligil, Çatma Mahallesi’nde yapilmasi planlanan çocuk parkinin hafriyat çalismalari hakkinda ekiplerden bilgiler aldi.

Baskan Volkan Kavakligil yaptigi açiklamada, "Üretken belediyecilik anlayisimiz çerçevesinde çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Yasamis oldugumuz talihsiz bir kaza sonrasi kisa süreli sahalardan uzak kalsam da baskan yardimcimiz ve belediye ekibimiz devam eden projelerimize aksatmadan çalismalara devam etti. Insallah en kisa zamanda ilçemizde devam eden projelere hiz vererek hepsini tamamlayiz halkimizin hizmetine sunacagiz" dedi.

Kaynak: İHA