Bozdogan Yari Olimpik Yüzme Havuzu Gün Sayiyor

Aydin’in dört bir yaninda spor yatirimlari yükselmeye devam ederken, Bozdogan ilçesine yapilan yari olimpik yüzme havuzu yatiriminin bu yil içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor.

Bozdogan Yari Olimpik Yüzme Havuzu Gün Sayiyor


Gençlik Spor Bakanligi’nin yatirim projeleri arasinda yer alan Aydin’da yürütülen çalismalar araliksiz devam ediyor. Sporun tabana yayilmasi, gençlerin spora yönlendirilmesi ve bos zamanlarini en iyi sekilde degerlendirmeleri için il genelinde gerçeklestirilen yatirimlar çerçevesinde Bozdogan ilçesindeki hayata geçirilen yüzme havuzu yatiriminda sona yaklasiliyor. Bozdogan’da 2023 yili içerisinde son hazirliklari tamamlanmasi planlanan yari olimpik yüzme havuzu hizmete girmek için gün sayiyor.

Yapilan çalismalar için Bozdogan’a giden Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu ise çalismalari yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldi. Genç sporcularin yüzme becerilerini gelistirmelerine imkan saglayacak modern tesislerin önemine dikkat çeken Müdür Fillikçioglu, yeni nesil sporcularin yetismesine katki sunan tesisin yapiminda emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA