Batman'da Yunus Ekibi Kaza Yapti Açiklamasi 2 Polis Yarali

Batman’da, uyusturucu ile yakalanan sahislari almaya giden yunus ekiplerinin kaza yapmasi sonucu 2 polis memuru yaralandi.

Batman'da Yunus Ekibi Kaza Yapti Açiklamasi 2 Polis Yarali


Edinilen bilgiye göre kaza, Saglik Mahallesi’nde meydana geldi. Motosikletle devriye atan yunus polisleri uyusturucu ile yakalanan sahsi almaya giderken özel bir otomobil ile çarpisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine 112 saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Çarpmanin etkisiyle motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan 2 polis, olay yerine gelen 112 acil saglik ekiplerince Batman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Batman Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, kazada yaralanan polis ekiplerini ziyarete bulundu.

“Çarpan araç sürücüsü ise gözaltina alindi”

Batman Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, "Baglar Caddesi’ndeki kavsakta yunus ekiplerimiz bir olaya gidiyor. Uyusturucu ile yakalanan sahsi almaya giderken kavsakta da bulunan iki tane araç var. Iki araç yolun ortasinda yolu kapatiyor. Kazaya karisan diger sürücü kontrolsüz bir sekilde durmadan karakol istikametine, baglar tarafina dogru seyir halinde. Tabii bizimkiler de geçerken önleri kapandigi için bu iki araç tarafindan, maalesef tam ortadan vurup ekiplerimizi savuruyor. Tedbiren bir polisimizin hayati tehlikesi var ama durumu iyi. Ikisinin de durumu iyi. Çarpan araç sürücüsü ise gözaltina alindi” dedi.



Öte yandan, kaza haberini alan çok sayida polis, Batman Egitim Arastirma Hastanesine geldi. Polis kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA