Derince'de Çevre Temizligi Etkinligi

Marmara Denizi Günü etkinlikleri çerçevesinde Derince Harikalar Sahili’nde temizlik yapildi. Programda konusan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Marmara hepimizin mesajini bir kez daha güçlü bir sekilde veriyoruz" dedi.

Derince'de Çevre Temizligi Etkinligi
5 Haziran Dünya Çevre Günü ile baslayan Türkiye Çevre Haftasi’nin bir parçasi olan 8 Haziran Marmara Denizi Günü, tüm çevre kiyi illerinde belediyelerin düzenledigi çesitli etkinliklerle kutlandi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nin öncülügünde ve Marmara Belediyeler Birligi’nin koordinasyonu ile gerçeklesen etkinlikler çerçevesinde Derince Belediyesi de program düzenledi.

Programda protokol üyeleri ve katilimcilar çevre temizligi yapti.

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün’ün ev sahipliginde Harikalar Sahili’nde gerçeklesen etkinlige Derince Kaymakami Meftun Dalli, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, baskan yardimcilari, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, belediye ve kaymakamlik daire müdürleri, okul müdürleri, ögretmenler, çevre gönüllüleri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

"Temiz bir dünya için denizlerimizi temiz tutalim" diye Baskan Aygün, "Marmara Denizi’ne kiyisi olan tüm belediyelerimizin gerçeklestirdigi bu etkinlikler araciligiyla ’Marmara hepimizin’ mesajini bir kez daha güçlü bir sekilde veriyoruz. Marmara Denizi, bölgemizin ve ülkemizin incisi, milli degerimizdir. Hep birlikte çevremize ve dogal güzelliklerimize sahip çikmaliyiz. Bizler Derince Belediyesi olarak bugüne dek oldugu gibi bundan sonra da çevreye yönelik faaliyetlere her zaman katki sunmaya devam edecegiz" dedi.

Kaymakam Meftun Dalli ise hep birlikte gösterilen çabalar ile Marmara Denizi’nin çok daha temiz bir hale getirilecegine dikkat etti.
Kaynak: İHA