Insaatin 22. Katindan Yük Asansörü Düstü Açiklamasi Ingilizce Ögretmeni Öldü

Samsun’da çalistigi insaatin 22. katindan yük asansörü ile birlikte düsen Ingilizce ögretmeni hayatini kaybederken, yanindaki is arkadasi ise son anda balkona atlayarak kurtuldu.

Insaatin 22. Katindan Yük Asansörü Düstü Açiklamasi Ingilizce Ögretmeni Öldü
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Beypinar Mahallesi’nde bulunan 27 katli bir site insaatinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, KPSS’den yeterli puan alamayinca atanamayan, daha önce özel okulda çalisan, issiz kalinca da insaatlarda boyacilik yaptigi ögrenilen 50 yasindaki Ingilizce ögretmeni Orhan Çelik, 27 katli insaatin 22. katinin dis kisminda çalisirken is kazasi geçirdi. Orhan Çelik, 22. kattan yük asansörü ile birlikte düstü. Bu sirada yük asansöründe bulunan isçilerden Saban Koç (38) ise kendini son anda balkona atti. Balkonun kenarindan tutarak ayaklari boslukta askida kalan Koç, diger isçiler tarafindan kurtarildi.

22. kattan asansörle birlikte yere düsen 1 çocuk babasi Orhan Çelik ise olay yerinde hayatini kaybetti. Orhan Çelik’in cansiz bedeni otopsi islemleri için Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Yaralanan Saban Koç ise özel bir hastaneye kaldirildi.

Orhan Çelik’in memleketi Afyon’da topraga verilecegi ögrenildi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA