Inegöl'de Kursiyerler Sertifikalarini Aldi

Inegöl Kaymakamligi, Sosyal Destek Merkezi (SODAM) ve Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin çalismalarini içeren yilsonu programi renkli görüntülere sahne oldu.

Inegöl'de Kursiyerler Sertifikalarini Aldi
Programda okuma yazma, Kuran-i Kerim okuma, keman, klarnet ve ritim kurslarini basariyla bitiren kursiyerlere sertifikalari verildi.

Kursiyerlerin dans performansi da izleyicilerden büyük alkis aldi.

Mobilya Müzesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Eren Arslan, Belediye Baskani Alper Taban, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Muhammer Dogan, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, kursiyerler ve yakinlari katildi.

Programda konusan Kaymakam Eren Arslan, ’’Bir is yaparsiniz ve karsiligini görürsünüz. Yaptiginiz isten dolayi bir mutluluk ve gönül huzuru tasirsiniz. Mutluluk ve kurslardan sonra yapilan geri dönüsler ne kadar dogru bir is yapildigini bizlere gösterdi’’ dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Muhammer Dogan ise, ’’Yapilan çalismalar sonucu önemli degismeler yasaniyor, çalismalarindan dolayi Ilçe Kaymakamina ve programin yapilmasinda emegi geçen herkese tesekkür ederim’’ dedi.

Konusmalarin ardindan 70 kursiyere sertifikalari takdim edildi. Program kursiyerlerin gösterileriyle sona erdi.
Kaynak: İHA