Aliaga Belediye Tiyatrosu Oyuncularindan Muhtesem Performans

Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) oyunculari tarafindan sahnelenen ‘Güzel Günler Için’ müzikali Aliagali tiyatroseverleri mest etti.

Aliaga Belediye Tiyatrosu Oyuncularindan Muhtesem Performans
Aliaga Belediyesi Sanatevi (ASEV) egitmen ve kursiyerleri tarafindan hazirlanan ve dört gün sürecek olan yil sonu etkinlikleri ‘Güzel Günler Için’ müzikali ile basladi.

Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyuna Aliagalilar yogun ilgi gösterirken Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, müzikali tiyatroseverler ile birlikte izledi.

Yazarligini ve yönetmenligini Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) Sanat Yönetmeni Demet Bozkurt’un yaptigi müzikal, 30 kisilik oyuncu kadrosu, 8 kisilik Makedon orkestrasiyla izleyenlere tiyatro keyfi yasatti. Etnik birçok kisiyi bünyesinde barindiran gezici güzel günler kumpanyasinda yasanan trajikomik olaylarin islendigi müzikale Aliaga Belediye Sanatevi (ASEV) Türk Sanat Müzigi Egitmeni Baris Dogan güzel sesiyle eslik ederken müzikalin dans koreografilerini Aliaga Belediye Sanatevi (ASEV) halk danslari egitmeni Murat Tülüoglu yapti. Tiyatroseverlerin hayranligini kazanan Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) oyunculari, gecenin sonunda sahne performanslariyla ayakta alkislandi.

“Hayalimize ortak olan bir belediye baskanimiz var”

Oyun sonunda davet üzerine sahneye gelen Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) Sanat Yönetmeni Demet Bozkurt, “Biz sanatçilar daima hayal kuran ve heyecani çok yüksek insanlariz. Bu heyecanimiza ortak bulmak çok zor. Ne kadar sansliyiz ki bizim heyecanimizdan daha çok heyecan duyan, hayalimize ortak olan bir belediye baskanimiz var. Her zaman sanatçinin ve sanatin yaninda olan Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a tiyatroya desteklerinden ötürü çok tesekkür ediyoruz” dedi.



“Bu Yazi Aliaga’da Yine Sanatla Iç Içe Geçirecegiz”

Oyunun hazirlanmasinda çok büyük emekler harcayan Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) kursiyerlerine, teknik ekibe, orkestra ekibine ve Aliaga Belediye Sanatevi (ASEV) Egitmenlerine tesekkür eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ise sunlari söyledi: “1 Temmuz-30 Agustos tarihleri arasinda düzenleyecegimiz sanat günlerimizde bu oyunu yeniden izleyecegiz. Bu yazi Aliaga’da yine sanatla iç içe geçirecegiz. Kültür sanat etkinliklerimizde bizleri yalniz birakmayan çok degerli Aliagalilara tesekkür ediyorum. Hep güzel günlerde bulusmak dilegiyle”
Kaynak: İHA