Kars'ta Silah Sesleri, Suç Makinesi Yakalandi

Kars’ta gecenin sessizligini silah sesleri bozdu. Yaklasik 50’in üzerinde suç kaydi bulunan ve kendisini yakalamak isteyen polise ates açan bir kisi kiskivrak yakalandi.

Kars'ta Silah Sesleri, Suç Makinesi Yakalandi


“50’linin üzerinde suç kaydi var”

Kars Il Emniyet Müdürlügü’nce yapilan çalismalarda 24 Mayis ve 2 Haziran tarihleri arasinda ese karsi kasten yaralama olayi, esini ve çocuklarini rehin alma olayi, esinin ve kayinvalidesinin ikametine yönelik kursunlama ve toplum güvenligini tehlikeye sokacak sekilde ates etme olayi olmak üzere 6 farkli olaya karisan ve 50’nin üzerinde suç kaydi bulunan M.K.’ya yönelik çalisma baslatti.

Adeta suç makinesi olan M.K.’nin aranmasi ve yakalamasi oldugundan dolayi yakalanmasina yönelik yapilan çalismalar neticesinde M.K. 5 Haziran 2023 tarihinde Istasyon Mahallesi Bahri Dagdas Caddesi üzerinde tespit edildi.

“Polise ates açarak kaçti”

Bunun üzerine harekete geçen polis, M.K.’yi yakalamak isterken, M.K. polis ekiplerine dogru ates ederek kaçmaya basladi.

M.K. ile polis arasinda yasanan kovalamaca ve süpheli, silahindaki mermilerin bitmesiyle birlikte yakalandi.

M.K. üzerinde bulunan silah ve bir miktar uyusturucu madde ile birlikte gözaltina alinarak Il Emniyet Müdürlügü’ne getirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen M.K çikarildigi mahkemece makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan M.K.’nin 2021 yilinda polis ekiplerine yönelik silahla ates etme olayina karistigi ortaya çikti.
Kaynak: İHA