Denizli'de Can Dostlar Için Egitim

Denizli Büyüksehir Belediyesi, 5199 Sayili Hayvanlari Koruma Kanunu ve Hayvanlarin Korunmasina Dair Uygulama Yönetmeligi hükümleri istikametinde Yerel Hayvan Koruma Görevlisi egitimi düzenleyecek. 16 Haziran’da gerçeklesecek egitime yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyen herkes katilabilecek.

Denizli'de Can Dostlar Için Egitim


Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Denizli Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürlügü isbirligi ile 5199 Sayili Hayvanlari Koruma Kanunu ve Hayvanlarin Korunmasina Dair Uygulama Yönetmeligi hükümleri istikametinde Yerel Hayvan Koruma Görevlisi egitimi verilecek. Vatandaslarin sokak hayvanlarinin bulunduklari bölgede yasam sorumlulugunu üstlenmeleri için verilecek egitim programi 16 Haziran Cuma Saat 09:00’da Denizli Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi, Barinma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin seminer salonunda yapilacak. Egitime katilmak ve yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyen hayvan severlerin 15 Haziran tarihine kadar Denizli Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürlügü’ne 1 vesikalik fotograf, ikametgah bilgisi, adli sicil kaydi ile birlikte dilekçe yazarak basvurabilecegi ifade edildi.

Katilim belgesi ve koruma görevlisi karti verilecek

Egitim sonunda katilimcilara ‘Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Egitim Sertifikasi’ verilerek Denizli Doga Koruma ve Milli Parklar tarafindan Yerel Hayvan Koruma Görevlisi karti alma hakki kazanacagi belirtildi
Kaynak: İHA